2777
2789

موقع ازمایش دخترم آبریزش بینی داشت الان ازمایشش ایطوریه یعنی برا ابریزش بینیع؟ 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
سرماخوردگی رو پلاکتهای خون اثر میذاره

الان ازمایشش ایطوریه از چیه 😥

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اگه سرماخوردگی داشته چون سلول های سیستم دفاعی بدنش رو بالا زده لمفوسیتش ولی پایینه بنظرم چند ماه دیگه تکرارش کن آزمایش رو وقتی مریض نیست

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

آره اگه سرماخوردگی داشته چون سلول های سیستم دفاعی بدنش رو بالا زده لمفوسیتش ولی پایینه بنظرم چند ماه ...

اعصابم بهم ریخته