2777
2789
عنوان

روغن کنجد

2426 بازدید | 24 پست

دوستان کسی تاحالا از روغن کنجد برای دم کردن برنج استفاده کرده؟طعم برنج چه جوری میشه؟من همیشه از روغن لادن طلایی استفاده میکنم ولی به خاطر چربی شوهرم باید روغنم رو عوض کنم.برنج با روغن کنجد چه طعمی میگیره؟

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

ما استفاده میکنیم 

مزه کنجد میده دیگه اگر مزه کنجد رو دوس داری خوبه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میشه بعد ابکش کردن از لادن کمی بریز زیرش خیلی کم ک فقط نسوزه بعد ک دم کشید روغن کنجد بریز روی برنج بعد چی میگن هم بزن خیلیم خوب میشه من خودم روغن زیتون میزنم همسایم کنجد میزد عالی میشد

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

روغن محلی که از گوسفند درست شده هم میریزم گاهی 

اما کلا من چون خورشت هام بخاطر دنبه چربه رو برنج روغن نمیدم

استانبولی هم ک موادش چربه

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
من برای خودمون دائم روغن نمیریزم رو برنج  گاهی که میریزم روغن حیوانی اصل میریزیم

من تاحالا امتحان نکردم میخوام برای اولین بار اینکارو بکنم.من هیچ وقت برنج رو بدون روغن دم نمیکنم چون شوهرم بشدت متنفره.

من که خیلی به مزه حساسم همش روغن کنجد میریزم و دوست دارم بنظرم هیچ مزه ای نمیده ولی عحیبه شوهرم میگه مزش بده 

روغن زیتون و روغن ارده کنجد مزه برنج را عوض میکنه ولی روغن کنجد ابدا عوض نمیکنه 

یبار روغن معمولی ریختم احساس میکردم بوی نفت میده ...

حالا برا اینکه شوهرم هم نگه روغن کنجد مزه برنج بد میکنه کره میریزم و عالیه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
فوق العاده خوشمزه میشه...روغن زیتون هم همینطوره....شاید اولش به ذایقه تون خوش نیاد ولی بعدش همیشه از ...

شوهرم اگه دفعه اول خوشش نیاد دیگه هیچ وقت به اون غذا لب نمیزنه.ولی مجبورم پرهیز غذاییشش رو رعایت کنم