2777
2789
عنوان

روغن کنجد

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 24 پست

مامانم اینا کلا روغن کنجد میزنن

بوی خاصی میگیره من دوست دارم همسرمم یکم نسبت به غذا حساسه بازم دوست داره و میخوره

رو یه قسمت برنجت بریز ببین دوست دارین طعمشو یا نه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من که خیلی به مزه حساسم همش روغن کنجد میریزم و دوست دارم بنظرم هیچ مزه ای نمیده ولی عحیبه شوهرم میگه ...

اگر بخوام رو برنج باز کره بریزم که دوباره همون میشه.میخوام چربیش رو کنترل کنم.

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول کاری بریز رو برنج اگه آخر دم کشیدن بریزی عطرش جالب نیس من فقط روعن کنجد استفاده میکنم راضیم به ...

من همیشه بعد از آبکش کردن روغن میریزم.ذائقه هردوتامون اینجوریه.

شوهرم اگه دفعه اول خوشش نیاد دیگه هیچ وقت به اون غذا لب نمیزنه.ولی مجبورم پرهیز غذاییشش رو رعایت کنم

اولش از کم استفاده کن... میتونی کمی هم آبلیموی تازه به غذا اضافه کنی... فوق العاده میشه...

مامانم اینا کلا روغن کنجد میزنن بوی خاصی میگیره من دوست دارم همسرمم یکم نسبت به غذا حساسه بازم دوست ...

حتما امتحان میکنم

من همیشه بعد از آبکش کردن روغن میریزم.ذائقه هردوتامون اینجوریه.

خوب خوبه

ولی در کل کم روغن استفاده کن ماهم بخاطر چربی شوهرم گرفتیم الان اساله مصرف میکنم چربیش پایین نیومده😔😔😔

اولش از کم استفاده کن... میتونی کمی هم آبلیموی تازه به غذا اضافه کنی... فوق العاده میشه...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم

خوب خوبه ولی در کل کم روغن استفاده کن ماهم بخاطر چربی شوهرم گرفتیم الان اساله مصرف میکنم چربیش پایی ...

خوب فقط رژیم غذایی که جواب نمیده. ورزش هم لازمه.شوهرم هر روز میره باشگاه. چربیش کمتر شده حتی بدون پرهیز غذایی