داداشم پسر داره اره اینطوریه مامانشم ی ریز بهش علامت میده اونم از عمد و کرم ریختن نه
گاهی حواسش پرت میشه گاهی ام جمع اینکارو میکنه
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجا خیلی دیدم خانوما میگن پسر بچشون با اونجاشون بازی میکنه
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
اسی پسرت چندسالشه؟ببین بچه ها ازیه سن ب بعد برای شناختن بدنشون دست ب شکم دست ب الت دست ب همه جاشون میزنن وکنجکاوی میکنن که ازیه سنی ب بعد باید توجیه بشن وباقسمت های خصوصی اشنابشن وباید براشون توضیح بدی .مثلا یه بچه ای میبینی همش عادت داره دست تودماغش کنه یاتودهنش یاگوشش میخارونه یا دست توشلوارش میکنه این فقط عادته وباید حواسش پرت کنی خیلی نامحسوس بدون اینکه بزاری متوجه بشه