2777
2789
عنوان

بین این دوتا خواستگار کدومو انتخاب کنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 39 پست
یه وقتایی به جایی میرسی که نه کار لاکچری نه خونه ی لاکچری و نه ماشین لاکچری برات مهمه تنها چیزی که ب ...

واقعا نمیدونم 

منم همینارو میخوام اما نمیدونم کدومشون در این زمینه ها بهترن

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به خودت داره مثلا من وابستگی ندارم آدم وابسته ای به خانواده ام نیستم پس راه دور هم باشم واسم سخت نیست ولی شما فکر کنم وابستگی به خانواده رو داری خب واست سخت تر هست ببین کدوم بیشترین شباهت به معیار های اخلاقی که داری داره

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

پاک از چ لحاظ؟ببین از این لحاظ دومیه بهتره اما راه دوره چی؟

راه دور هم مشکلات خاص خودشو داره 

پس به خدا از ته قلب توکل بکن 

ذکر لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم یادت نره زیاد تکرار کن 

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

ایلامیه کورده یا لک؟

کورد

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
راه دور هم مشکلات خاص خودشو داره پس به خدا از ته قلب توکل بکن ذکر لا حول ولا قوه الا بالله العلی الع ...

❤❤

دومی

دیگه رد کردم😂