2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی یه چیزی بهت بگم می‌دونم خیلی استرس داری خیلی نگرانی. اما به نظر من گوشی و بزار کنار تو نت هم نچرخ که بیشتر به آدم استرس میده . می‌دونم سخته اما ده روز خودتو بزن به بی‌خیالی شیاف و هر دوازده ساعت بزار . منم اون اوایل هر دوازده ساعت میزاشتم دکتر گفته بود بعد از ده روز بروسونو . الان اصلا بی‌خیال شو. 

طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین

طبق سونو ۷ هفته ام طبق اولین روز پاکی تقریبا ۸ هفته ام

اصلا به این چیزا نیست . تا دوهفته اختلاف بین سونو و تاریخ پریود طبیعیه . 

خانومی یه چیزی بهت بگم می‌دونم خیلی استرس داری خیلی نگرانی. اما به نظر من گوشی و بزار کنار تو نت هم ...

آره واقعا خیلی استرس دارم و نگرانم انشالله هر چی خیر پیش بیاد برای همه

آره واقعا خیلی استرس دارم و نگرانم انشالله هر چی خیر پیش بیاد برای همه

لکه بینی باعث سقط نمیشه . ولی باور کن استرس خدای نکرده باعثش میشه 

عزیزم شماهم بارداری این شرایط رو داشتی و رفتی سونو؟

اره عزیزم من خیلی وقت بود تو اقدام بودم یدونه هم سقط داشتم اما اون اصلا به سونو نرسید . یعنی تا آزمایشم مثبت شد سریع افتادم به خون ریزی شدید جوری که پاهام می‌لرزید و نمی‌تونستم راه برم . مگه سقط به همین راحتیه . بعدش هم بتام شد صفر و کلا سونو ندادم . تا خونریزیم تموم شد  و رفتم سونو گفت هیچ اثری از بارداری نیست . بعدش هم دوباره نزدیک یکسال اقدام بودم تا باردار شدم . بعد از اونم رفتم سونو بین تاریخ پریود و سونو دو هفته اختلاف بود . دکترمم گفت کاملا طبیعیه . یک هفته که چیزی نیست خانومی

جدی؟ نمیدونم چرا دکترا این چیزارو نمیگن یکم جنبه مثبت رو به آدم نشون نمیدن فقط میگن سقط

من خودم توی 6 هفته هماتوم دیده شد . کلا تا 12 هفته استراحت مطلق شدم یعنی 6 هفته کامل موندم تو خونه روی تخت خوابیدم و شیاف زدم . بعد تو این مدت یکبار هم سونو نرفتم یکسره رفتم انتی . اونجا گفت همه چی نرمال . 

بعد ده روز شما نمیتونی تحمل کنی ؟