یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانومی یه چیزی بهت بگم میدونم خیلی استرس داری خیلی نگرانی. اما به نظر من گوشی و بزار کنار تو نت هم نچرخ که بیشتر به آدم استرس میده . میدونم سخته اما ده روز خودتو بزن به بیخیالی شیاف و هر دوازده ساعت بزار . منم اون اوایل هر دوازده ساعت میزاشتم دکتر گفته بود بعد از ده روز بروسونو . الان اصلا بیخیال شو.
عزیزم شماهم بارداری این شرایط رو داشتی و رفتی سونو؟
اره عزیزم من خیلی وقت بود تو اقدام بودم یدونه هم سقط داشتم اما اون اصلا به سونو نرسید . یعنی تا آزمایشم مثبت شد سریع افتادم به خون ریزی شدید جوری که پاهام میلرزید و نمیتونستم راه برم . مگه سقط به همین راحتیه . بعدش هم بتام شد صفر و کلا سونو ندادم . تا خونریزیم تموم شد و رفتم سونو گفت هیچ اثری از بارداری نیست . بعدش هم دوباره نزدیک یکسال اقدام بودم تا باردار شدم . بعد از اونم رفتم سونو بین تاریخ پریود و سونو دو هفته اختلاف بود . دکترمم گفت کاملا طبیعیه . یک هفته که چیزی نیست خانومی
جدی؟ نمیدونم چرا دکترا این چیزارو نمیگن یکم جنبه مثبت رو به آدم نشون نمیدن فقط میگن سقط
من خودم توی 6 هفته هماتوم دیده شد . کلا تا 12 هفته استراحت مطلق شدم یعنی 6 هفته کامل موندم تو خونه روی تخت خوابیدم و شیاف زدم . بعد تو این مدت یکبار هم سونو نرفتم یکسره رفتم انتی . اونجا گفت همه چی نرمال .