2777
2789
عنوان

خرید خونه

317 بازدید | 19 پست

سلام دوستای خوبم ازتون خواهش میکنم دعا کنید بتونیم خونه بخریم التماستون میکنم دعا کنید خونه خوب پیدا کنیم من خیلی کم تاپیک میزنم ولی هروقت زدم باتوکل به خداو دعاهای شما و به اون چیزی ک میخواستم رسیدم به عاهای شما ایمان دارم 

ان شاالله شماام به هرچی میخواید برسید 

میشه برای خونه دارشدنم دعا کنی مهربونم  

الهی که خدا خودش براتون واسطه ی خرید خونه شه😍😍

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم ب هرچی میخوای برسی ک دیگ از ما سواستفاده ابزاری نکنی فقط واسه دعا تاپیک بزنی😂😂

شوخی بود دوستم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁