2777
2789

سلام مامانا من امروز وارد هفته هفتم شدم 

از ۶ روز پیش لکه های کوچیک قهوه ای رنگ داشتم که هماتوم نبود دیروز یکم بیشتر شد

من ۵ روز پیش سونو دادم گفت قلب تشکیل نشده برو ۱۰ روز دیگه بیا ولی دیروز ترسیدم زودتر رفتم یعنی ۴ روز بعد سونو قبل دیروز گفت قلب نداره با توجه به لکه بینی باید سقط بشه ولی بچم رشد کرده بود سنش نسبت به سونو قبل شده بود ۷ هفته  و با شیاف لکه بینیم تموم شده به نظرتون چیکار کنم ? یعنی صبر کنم تا ۸ هفته با توجه به لکه بینی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم لکه بینی داشتم و ۵هفته گفت قلب نداره و خودش میوفته ولی دو هفته صبر کردم ۸هفته رفتم قلبش تشکیل شده بود

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
وقتی گفته ۱۰ روز ،چرا زودتر رفتی ؟ صبر کن عجله نداشته باش

آخه دیروز لکه بینیم زیاد شد ترسیدم دکتر گفت با توجه به لکه بینی دیگه باید سقط بشه دیشب داشتم گریه میکردم تا صبح 

دلیل لکه بینی چیه آخه؟

آخه دیروز لکه بینیم زیاد شد ترسیدم دکتر گفت با توجه به لکه بینی دیگه باید سقط بشه دیشب داشتم گریه می ...

چرا گریه میکنی؟؟؟؟دور از جونتون باشه،به فرض جنین مشکل داشته باشه ،منطقی باش .