2777
2789
عنوان

40روزه خونه پدرمم

530 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها در رابطه با قهر با همسرم و اینکه دیگه پیامی بهم نداد من تصمیم قطعی گرفتم و رفتم پیش وکیل خب بعدش وکیله گفت که من اگه موضوعات شما رو تو دادگاه مطرح کنم مسخرمون میکنن گفت باید صبر کنم ببینم شوهرم چه اقدامی می‌کنه ولی من واقعا دیگه نمیکشم فکر اینکه اسم من تو شناسنامش باشه ولی الان سرش جای دیگ گرم باشه دیوانم میکنه چیکار کنم بش پیام بدم ؟اخه همش هم پروفشو عوض می‌کنه و منم با دوست دختر سابقش در رابطم میترسم اونو و همسرم دستشون تو یه کاسه باشه بنظرتون رابطمو با دختره تمام کنم؟

اصن سوال اینه چرا باهاش تو رابطه ای؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با دختره تو رابطه ای؟

چون کنجکاو بودم در رابطه با گذشته حالا اون دختر عادتش شده فوضولی چند وقت پیش می‌گفت شوهرت پلاک ماشینا عوض کرده منم گفتم به سلامتی مگه من پول شوهرمو میخوام

چون کنجکاو بودم در رابطه با گذشته حالا اون دختر عادتش شده فوضولی چند وقت پیش می‌گفت شوهرت پلاک ماشین ...

اگه توهم دوست پسر داشتی چطورمیشدحالت اگه الان شوهرت با اون درارتباط میبود ؟

حالت خوبه؟!!!! بهتر نیست بجای پیش وکیل رفتن پیش مشاور و روانشناس بری؟

حالم خوبه خیر مشاور یه طرفم رفتم قبلا هیچ افاقه ای نکرده زوجین باید برن ک همسرم هیچوقت قبول نمیکرد

اگه توهم دوست پسر داشتی چطورمیشدحالت اگه الان شوهرت با اون درارتباط میبود ؟

دیگه همین من اگه دوست پسر داشتم یا هر چیزی برا گذشته بوده پیامشا نگه نداشتم نیمه گردنبندظو آویز نمی‌کردم جلو شوهرم ب ماشینم پاکتشو یادگاری بر نمیداشتم

حالم خوبه خیر مشاور یه طرفم رفتم قبلا هیچ افاقه ای نکرده زوجین باید برن ک همسرم هیچوقت قبول نمیکرد

برو مشاوره،تنها برو،برای خودت برو،چرا باید با دوست دختر قبلی همسرت رابطه داشته باشی،اگه حس میکنی دلایل کافی برای جدا شدن نداری چرا رفتی،اصلا ببین میخوای جدا شی یا زندگی کنی

برو مشاوره،تنها برو،برای خودت برو،چرا باید با دوست دختر قبلی همسرت رابطه داشته باشی،اگه حس میکنی دلا ...

می‌خوام جداشم ولی دوسش دارم خیلی زیاد اما خب اون نداره