2777
2789

چی بخریم سود کنیم ؟

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا شروع کنم؟

اگه چنلی میشناسین آموزش میده معرفی کنین ممنون 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

باید اموزش ببینید من در کنارتون هستم .سیگنال نهایت یه بار بدردتون بخوره باید ماهیگیری یاد بگیرین

آموزش رو از چی و کجا شروع کنیم ؟

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
با کانالها شما چیزی یاد نمیگیرین باید یه منتور خوب کنارتون باشه

شما‌خودتون کجا یاد گرفتین 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

[QUOTE=377814054]شما‌خودتون کجا یاد گرفتین [

کلاس رفتم مطالعه کردم و مهمتر از همه سالها معامله کردم و تجربه کسب کردم.خواستین درخواست بدین بیشتر راهنماییتون کنم و خودم هم میتونم اموزشتون بدم