2777
2789
عنوان

تعبیرخواب کی میدونه بیاد کمک

144 بازدید | 21 پست

سلام

خواب دیدم ببخشید رفتم دستشویی خونه خودمون که تو خواب جدید و بزرگ بود بعد دیدم خواهرم کلی وسیله بچه جدید گذاشته توش مثل اردک پلاستیکی خیلی بزرگ و تشت و... همه اش هم زرد قبلش وسیله هام صورتی بود خیلی هم خوشم اومد بعد خودمو یعنی جای خصوصیمو دیدم توی آینه روبروم دیدم آلت مردانه خیلی بزرگی دارم و عجیبم نبود برام

کسیکه بلده بیاد تعبیر کنه اگر اعتقاد ندارید یا بلد نیستید خواهشا نظری ندید ممنون

صاحب فرزند پسر میشی 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا اگه پسر داری پسر قوی میشه از لحاظ بدنی و مالی 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ماله منم تعبیر میکنی؟

بفرما عزیزم

بفرما عزیزم

دیدم توی یه مسیر کوهستانی هستیم برف خیلی زیادی باریده ،

دیدم یه ماشین که میخواست عبور کنه روی ماشین کلی برف از روی کوه سرازیر شد و کشته شدن، ماهم ترسیده بودیم که چجوری عبور کنیم از اونجا ⁦☹️⁩

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔
دیدم توی یه مسیر کوهستانی هستیم برف خیلی زیادی باریده ،دیدم یه ماشین که میخواست عبور کنه روی ماشین ک ...

یه هدفی دارید که با خودتون میگید اگه این مسیر و هدف رو بریم خیر و برکتش زیاده  توی این مسیر خطراتشو به چشم میبینید و به چه کنم چه کنم میوفتید مواظب باشید یا کاریه میخواید شروع کنید خوب جوانبشو در نظر بگیرید 

یه هدفی دارید که با خودتون میگید اگه این مسیر و هدف رو بریم خیر و برکتش زیاده توی این مسیر خطراتشو ...

مرسی عزیزم حس خوبی نگرفتم از خوابم همش از اول تا آخرش ترس و اضطراب بود

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔
مرسی عزیزم حس خوبی نگرفتم از خوابم همش از اول تا آخرش ترس و اضطراب بود

اره مسیر و هدف سختی رو میخواید انتخاب کنید حواستون باشه