2777
2789
عنوان

واایی بیاین ک وضعم خرابههه

240 بازدید | 22 پست

من با یکی از هم دانشگاهی هام دعوا کرده بودیم،توی یه کلاس خالی بود،خواستم باهاش صحبت کنم.گفت لطفا برو.بعد من شروع کردم گفتم به هرحال یه سری اتفاقا افتاده یه مدتم باهم دوست بودیم،داشتم صحبت میکردم کیفشو برداشت رفت.

بدجور ضایع شدم.پشیمون شدم خواستم ثواب کنم کباب شدم.هردومون تقصیر داشتیم ولی ترم آخر هستیم گفتم کدورتی نباشه بین مون.اینطوری شد😓😩

بی همگان به سر شود تو هم روش😸😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش حق بده بعضیا بد کینه ای هستن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

آروم باش عزیزم. مشکلی نداره. تو کار درستی کردی خواستی مشکل حل کنی. ناراحت نباش.

مرسی عسلممم🥲🫂واقعا کاش همچین آدمایی نبودن🥲

بهش حق بده بعضیا بد کینه ای هستن

آخه کلا آدمیه که هم چاپلوسه هم جاسوس.هیشکی ام ازش خوشش نمیاد،تنها کسی که باهاش دوست بود من بودم

ب این نمیگن ضایع شدن.. 

تو شعور ب خرج دادی

اون بی شعوری کرد

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

فراموشش کن همچین آدم بیشعوری رونباید به هیچ پسری دل ببندی عزیزم،دوروزمونه بدیه،همین که یه مورد بهتر ...

نه نه دخترهه.تنهام هس.کلا کسی دوس‌نیس باهاش