2777
2789
فرزاد اعدام نشده احتمالا مادر مقتول رضایت داده ولی گفته بزین یه جای دیگه که پسرم شمارونبینه

اینو متوجه شدم .‌بقیه اش ..هانیه که پرستار اون آقا بود .این مدت چیزی بینشون به وجود نیومد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرزاد اعدام نشده احتمالا مادر مقتول رضایت داده ولی گفته بزین یه جای دیگه که پسرم شمارونبینه

ماجرای الماس و کشت و کشتار چی بود خواهراشکان و الناز حبیبی و کجا رفتن چرا کشتنشون

فرزاد اعدام نشده چون

یک اینکه لحظه اعدام فرزاد و اصلا نشون نداد و مامان اشکان با گریه رفت سر خاک وحید تا ببخشتش که به فرزاد رضایت داده وگرنه دلیلی نداره گریه کنه تازه باید خوشحالم باشه و اینکه اشکان کلی دنبال خاک فرزاد گشت ولی پیدا نکرد و خانواده فرزادم داشتن از محل میرفتن پس شرط مادر وحید این بوده که از محل برین تا رضایت بدن ولی اصلا اگه با این حساب فک کنیم که فرزاد اعدام شده پس باید یه مراسمی براش میگرفتن اگه هم بخوان اسباب کشی کنن نهایت یروز کم کم طول میکشه مراسمم نگیرن باید یه خرمارو که بدن ولی هیچکس درمورد مراسم حرف نزد پس فرزاد زندس و یه سکانسم بود که خواهر فرزاد با حامد قرار میزاره و خیلی خوشحال باهاش حرف میزنه بدون هیچ ناراحتی ای و اون دوسال بخاطر وحید و زندان رفتن فرزاد لباس سیاهشو درنیاورد الان که نه ماهه فرزاد اعدام شده لباسای رنگی پوشیده؟ اونجاییم که حامد گفت داداشم مرد داداشت مرد هم خواهرش گفت تو میدونی چه عذابی به خانوادم دادی و اصلا درمور اینکه داداشمو ازم گرفتی حرف نزد پس فرزاد زندست و اون قسمت که (فرزاد صندوق ماشین بود هم همه ما تا مرز سکته رفتیم ولی قسمت بعد سکانس حذف شده رو نشون دادن که فرزاد نرفته داخل صندوق و تو خونست) پس قطعا قسمت بعد سکانسای حذف شده حرفای مامان وحید هم نشون میدن

فرزاد اعدام نشده چونیک اینکه لحظه اعدام فرزاد و اصلا نشون نداد و مامان اشکان با گریه رفت سر خاک وحید ...

مرسی از این که زحمت کشیدین ..می‌دونم فرزاد زنده اس .میخام سرنوشت باقی شخصیت‌ها بدونم ..

[QUOTE=] مرسی از این که زحمت کشیدین ..می‌دونم فرزاد زنده اس .میخام سرنوشت باقی شخصیت‌ها بدونم .. [/QUOTE]

خاهش میکنم قشنگم

بیچاره شاهین و حمید و که کشتن نگار زنده مونده ولی از ترس لال شده افسردگی شدید گرفته و قطع نخاع شده اشکانم که از بوی سیگار متنفر بود حالا هر دیقه نخ به نخ سیگار میکشه🥺هانیه هم که با شهرام دست به یکی کرده بود بی خبر گذاشت رفت کانادا قبل اینکه الماسو پیدا کنن رفت