2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی نظری داره اما من یمدت استفاده می‌کردم و اصلا راضی نبودم حدود یک سال پیش ایرادی که داشت از نظر من تایم های طولانی مدت ویدئوهاشون بود و همین باعث می‌شد اونقدر که باید سمت تست زنی نریم همه وقت صرف ویدئو ها میشد

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
هرکسی نظری داره اما من یمدت استفاده می‌کردم و اصلا راضی نبودم حدود یک سال پیش ایرادی که داشت از نظر ...

بابا من یه غلطی کردم با یکی از مشاوراش حرف زدم دوست خودم پارسال با همین مشاوره نتیجه گرفت الان این خانومه میگه مشاور من تو موسسه س و در کنارش باید پکیجای جمعبندیشونو بگیرم نمیدونم بخدا نمیدونم چه غلطی کنم 

بابا من یه غلطی کردم با یکی از مشاوراش حرف زدم دوست خودم پارسال با همین مشاوره نتیجه گرفت الان این خ ...

اول سعی کنید حال خودتونو اصلا بد نکنید میشه بدونم کلاس چندمین؟

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
من پشت کنکورم رشتمم تجربیه حال خودمو بد نکنم؟ گریه گریه گریه

وآقا حق دارین درکتون میکنم اما به هیچ وجه پول به این مافیای کنکور ندید اول کامل تحقیق کنید و بیشترم سعی کنید طرف کلاسای حضوری شهرتون برید 

وآقا حق دارین درکتون میکنم اما به هیچ وجه پول به این مافیای کنکور ندید اول کامل تحقیق کنید و بیشترم ...

بیست روز مونده تا کنکورم آخه من مطالبو تموم کردم تو دوره ی جمعبندی و مرورم نمیدونم چه غلطی بکنم از طرفی تو آزمونام نتیجه خوبی نمیگیرم با خودم میگم خب بزار این ریسکم بکنم