2777
2789
عنوان

بچم حالش خوب نیست

3580 بازدید | 166 پست

گله دارم از خدا..این روزها تقاصه چه گناهیه دارم میکشم😔اگه امتحانه امتحان سختیه.امتحانی که منه خاکی تاب و تحملشو ندارم.دیگه نمیکشم.😔خدایا کدام گناه عذابش اینه.به چه اسمی صدات بزنم.اصلا منو میبینی.یا شاید من گم شدم.خدایا زینب وسوگند که گناهی ندارن همیشه با دست خالی من روبرو میشن.دستی بدون برادر.😔گناه زینب وسوگند چیه.منکه فقط هر کاری رو به رضای تو انجام میدادم.منکه ظلمی نکردم.خدایا گله دارم ازت.😢من شدم کسی که موجودی بی گناه به دنیا بیارم فقط زجر بکشه..خدایا فقط همین خواستمو ببین اگه مصلحت به بردن بچم هست.همین حالا ببر.😔نزار زجر بکشه.من اگه چیزی گفتم😔خدایا منو ببین خسته ام.خسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی. نگران نباش خوب تو ۳۵ هفته مشکل تنفسی پیش میاد تو دستگاه میمونه چند روز درست میشه مشکل چیز دیگه ای نباشه فقط

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀