2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

145 بازدید | 17 پست

زندگی برام سخت شده حالم واقعا بده 

بیاین یکم باهام حرف بزنید 

ما چن تا خواهریم بزرگه ۲۹ سالشه منم چن سال کوچیکتر هنوز ازدواج نکردیم درحالی که تو فامیل ما همه زود ازدواج کردن آخریش یکی از فامیلاس که ۱۰سال کوچیکتره این دیگه تیر خلاص بود 

درس خوندم اما کار ندارم امیدم به آزمون استخدامیه که از اونم واهمه دارم پارسالم رد شدم اصلا حالم خوب نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنی ندارید. طفلی خواهرت چقدر فشار روش هست. چیبگم عزیزم همین استخدامی رو تلاش کن بالاخره می شه.

آره دلم برای خواهرم خیلی میسوزه من با یکی همو میخوایم چن ساله مامانم میگ امسال بزار بیان تکلیفت رو روشن کن اما به بعدش به اینکه دل خواهرم میشکنه فکر میکنم حالم بد میشه

آره دلم برای خواهرم خیلی میسوزه من با یکی همو میخوایم چن ساله مامانم میگ امسال بزار بیان تکلیفت رو ر ...

خواهرت سخت گیره که ازدواج نمی کنه؟ نه دیگه شما هم درست نیست زیاد صبر کنی فکر کنم وقتی شانسشو داری ازدواج خوبی داشته باشی نباید عقب بندازیش. شاید خواهرت به این زودی ها ازدواج نکرد. 

خواهرت سخت گیره که ازدواج نمی کنه؟ نه دیگه شما هم درست نیست زیاد صبر کنی فکر کنم وقتی شانسشو داری از ...

نه مشکلمون چیز دیگست نمیتونم دردمو بگم 

من دلم نمیخواد دل خواهرم بشکنه دوست ندارم من عروسی کنم 

به خدا نمیدونی چقدر فشار روحی روانی داره برام 

دلم میخواد بمیرم اما اینطور نشه

چی بگم واقعا تو این زمونه که همه فکر میکنن هر کی زودتر شوهر کنه برنده است اما صبر کن یه دختری رو میشناسم ۳۶ سالشه تازه نامزد کرده با پسری که ۴ سال ازش کوچیکتره پسره هم از همه لحاظ خوبه 

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

مقایسه با دیگران فشار بیشتری وارد میکنه .به جای تمرکز رو ازدواج دیگران روی خودت و اهدافت تمرکز کن .

هرکسی مسیر خاص خودش رو داره . زمان شما هم میاد

موفقیت شنا به زمان و تلاش خودتون بستگی داره نه ازدواج

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

ما هم یه فامیل داریم چهار تا خواهرن یکی از یکی خوشگل تر ولی هنوز نتونستن ازدواج کنن البته یکیشون ازدواج کرد به سختی ولی بزرگا هنوز موندن عروسی اون کوچیکه خیلی دلم واسه خواهراش سوخت چون اینجور موقع ها سخته. ازدواجشون هم بخاطر خانواده ضعیفشون شکل نمیگیره 

ما هم یه فامیل داریم چهار تا خواهرن یکی از یکی خوشگل تر ولی هنوز نتونستن ازدواج کنن البته یکیشون ازد ...

خیلی سخته واقعا من دلم میخواد بمیرم اما قبل خواهرم ازدواج نکنم