چهارساله دارم درد میکشم نمیدونم این توده از کجا پیداش شد ولی هر چی که بود زندگیم روخیلی بالا پایین کرد حتی یک شب بدون درد و بدون استرس و فکر و خیال نبوده الان دیگه کم اوردم دوتا بچه دارم و دوست دارم کنارشون زندگی کنم امیدوارم دنیا و خدا به دلم راه بیان و بشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لطفا افکار منفی و بذار کنار و قوی و مثبت اندیش باش
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
انشالله به حق بزرگی خداوندمتعال خدا به بچه هات ببخشتت و خوب بشی گلم لطفا افکار منفی و بذار کنار و ق ...
تمام تلاشم همین بوده مثبت موندن اما تاثیری هم نداشت بازم اون توده کار خودشو میکنه نمیدونم کی میخواد تموم بشه اما هر چهکه هست داره دیگه منو از پا درمیاره
تمام تلاشم همین بوده مثبت موندن اما تاثیری هم نداشت بازم اون توده کار خودشو میکنه نمیدونم کی میخواد ...
تاثیر داره مگه میشه نداشته باشه
انسان به امید زنده ست ولاغیر
ولی میدونم خسته ای درد میکشی ولی میگذره دوستم قول میدم میگذره
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
انشالله عزیزماگه منو یادت موند سر اذان دعام کن ❤️
چشم دعات میکنم ولی نماز خون اینا نیستم اما برات از ته دلم دعا میکنم توام برای شفای پسرم دعا کن گرچه بیماریش لاعلاجه ولی امید هست