2777
2789
عنوان

دعا در حق همدیگه...

83 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها انشالله که حال دلتون خوب باشه. من به دعا در حق همدیگر خیلی اعتقاد دارم....

میشه با دلای پاکتون واسه منم دعا کنید خدا بهم یه نی نی سالم و سلامت بده🌹🌹 

منم واستون دعا میکنم هرآنچه تو دلتونه اجابت بشه 🌹🌹

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 

دعا کردم صلواتم فرستادم میگن دعا با زبونی که باهاش گناه نکردی مستجاب میشه یعنی زبون همدیگه😚

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا کردم صلواتم فرستادم میگن دعا با زبونی که باهاش گناه نکردی مستجاب میشه یعنی زبون همدیگه😚

ممنونم ازت دوست مهربون 🌹

دعا میکنم عزیزم توهم دعا کن شنوایی پسرم کامل برگرده .به خدادردفرزندحتی اگه به اندازه نیش مورچه باشه خیلی سخته.امیدوارم به حق حضرت علی اصغر ع پسرم خوب بشه وله احترام مادرایشون خدانگاه عنایت بهت کنه ودلت شادبشه

برای منم دعا کنید سرعقل بیام و از بچه داشتن خوشم بیاد.دیگه مردم کم کم دارن بهم طعنه میزنن. فکر می کن ...

بچه مسئولیت زیاد میاره ایشالا تاوقتی سنتون اجازه میده صبر کنین وقتی واقعا دلتون خواست اقدام کنین

دعا میکنم عزیزم توهم دعا کن شنوایی پسرم کامل برگرده .به خدادردفرزندحتی اگه به اندازه نیش مورچه باشه ...

انشالله عزیزم دعا میکنیم برات بد به دلت راه نده 

انشاالله یه دوقلو سالم و صالح خدا بهت بده. برای خوب شدن منم دعا کنید. بیماری روحی دارم. دور و بری ه ...

ممنونم عزیزم انشالله که حال دلت خوبه خوب شه