2777
2789
عنوان

تجارب من از سفر به کربلا

1558 بازدید | 17 پست

با سلام خواستم تجارب رو بگم شاید به کار کسی اومد اول اینکه سعی کنید تا جایی که میتونید فقط و فقط از زریات لذت ببرید و وقت خودتون رو تا جایی که میتونید در حرم ها طی کنید چون اندر حال خوب و آرامش داره که دنیا دنیا است نمیشه تجربه کرد جای دیگه دوم اینکه اصولا نجف تعداد روز کمتری داره پس سعی کنید استفاده بیشتر کنید چون تی کربلا زمان بیشتر و جاهای دیدنی کمتر داره پس زمان زیارت بیشتر دارید ولی چون نجف تعداد روز کمتر داره از طرفی جاهایی مثل مسجد کوفه سهله حنانه و..اینا داره زمان زیارت امام علی کم میشه

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

تجربه دیگه ای نداری 🥺

عاشق امیر حسین عشق ابدی شدم، بزودی باهاس ازدواج میکنم، کاربری رو داشته باشید تا از روزمره باهاتون بزارم، کاربری دست ۲ نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارالسلام🥰

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من هنوزم هنوزم به همسرم میگم دل دل امام علی رو ندیدم توی حرم امام علی حتما صحن حضرت زهرا برید که عشق دیگه ای دارید توی نجف تنها چیزی که میتونید بخرید همون دهینه معروف نجف هست الباقی نه کیفیت داره نه ارزش خرید مثلا من پتو خریدم آوردم دیدم چقدر پرز میده و به درد نخور و تازه از ایران گرون تر خریدم در کل خرید اصلا چه تو کربلا چه نجف چه کاظمین ارزش نداره فقط وقت و پول خودتون رو هدر میدید پس به هیچ وقت توی بازار ها نگرانید چون من خرید کردم و از هچی کدوم از خریدها م راضی نبودم اگرم هم قصد خرید یا نیاز به پول دارید فقط پول ایرانی اونم ۱۰۰ یا ۵۰ تومنی ببرید چون پول خرد ده تومنی اینا قبول نمی کنند و دینار هم باهاتون اجناس رو گرونتر حساب می‌کنند.  و از طرفی چه برای خرید چه برای فروش کارمزد داره دینار و اصلا به سود شما نیست اونجا چون زایر ایرانی زیاده هم ایرانی بلد هستن و هم پول ایرانی قبول می‌کند ولی کارت خوان ندارند فقط صرافی ها کارت خوان داره به ازای یک میلیون که به شما بدن صد هزار تومان کارمزد کم می‌کنند که باز به ضرر هست پس حتما پول نقد ببرید

زیارت قبول 

برای من همه اینا فقط یه بار دیدن می ارزید و دیگه وقت پاشون نمیذرم

تا جایی که بتونم بدو بدو میرم یه گوشه زیر قبه گیر میارم و تمام وقتم رو اونجا میگذرونم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

برای دعا و درخواست هاتون حتما اسم آدم هایی که التماس دعا داشتن بنویسید زیر قبه امام ها یادتون نره بعد قبل از سفر استراحت کنید که اونجا انرژی داشته باشید وقت برای خواب توی ایران هست بهترین زمان ها زیارت توی تمام شهرهای عراق همون از ساعت ۲ تا قبل از اذان صبح هست که بهترین استفاده رو میتونید کنید پس سعی کنید شب ها زود بخوابید شب از ساعت دو تا طلوع آفتاب تو زیارتگاه ها باشید

دارالسلام🥰

دار اسلام هم واقعا جای با انرزی و حال خوب هست که اگه هتل نزدیک دارالسلام بود می ارزه خودت یه بار تنها بدون کاروان بری وقت بیشتر ی بگذرونی

برای خوردن  که هتل ها هست خب ولی اصولا توقع هتل ۵ ستاره ایران رو در عراق داشته باشید بخصوص توی نجف و کاظمین خیلی ضعیف تر از کربلا هستن حتما با خودتون وافه ببرید چون حتما بهترین هتلی که ما رفتیم هم خیلی به دل نمی‌نشست ملافه ها از طرفی اگر روی ملحفه ها کثیف شه به دلار ازتون خسارت می‌گیرند اگر دارو استفاده می‌کنید حتما با خودتون ببرید چون اونجا خیلی گرونه و اگر چیزی استفاده نمی‌کنید حتما قرص های حسایت و سردرد البته بدون کدئن و حالت تهوع و گلو درد ببرید اگراهل چای هستید چای اونجا رو اگر نمی طلبید چای مورد نظر خودتون رو ببرید یا از توی بازار بخرید چون چای سیاه هم داره اگرم چای عراقی میپسنید اون هم برای خرید داره اگر بچه همراه می‌برید حتما با خودتون مایع دستشویی کوچک که بشه توی کیف بزارید و الکل و دستکش یک بار مصرف و دستمال کاغذی همیشه توی کیف داشته باشید چون اونجا بعضی سرویس ها خیلی کثیف هست

دهین المصطفی کنار بین الحرمین روبروی حرم حضرت ابوالفضل فوق العاده خوشمزه و بهداشتی هست همیشه هم جلوش صفه . 

مولتی ویتامین ببرید روزی یکی بخورید چون فعالیتتون زیاده . 

توی خرید هم تجربه من این بود دینار عراقی اگر داشتی به صرفه تر بود مثلا دینار اون موقع چهل تومن بود ولی اگر پول ایرانی مبخواستی بدی یه دینار رو پنجاه حساب میکردن که رند باشه نخوان پس بدن . 

تمرکزتون رو فقط بذارید روی زیارت چون لحظه لحظه اش غنیمته 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

اگر اهل قند با چای هستید برای خودتون ببرید چون اونجا فقط شکر هست و اگر اهل جای یه فلاسک ریز کوچک که حملش سخت نباشه بزارید بغل کوله تون چون به شدت اونجا گرون هست و شما در فرودگاه و جاهای مختلف معلی زیاد دارید و اگر همراه خودتون کودک دارید خوراکی زیاد ببرید چون مثلا یه چیپس اونجا ۳۰۰ هزارتومان هست اونجا صورت خودتون رو حتما با آب معدنی ها بشویید در راه هم تا جای امکان به هیچ وجه با عرب ها صحبت نکنید و اینکه یه کوله کوچک یا کیف کوچک همراه داشته باشید که تو جاهای گردشی که میرید راحت وسایل مورد نیاز رو با خودتون ببرید چون امکان بردند چمدان نیست چمدان رو هم کاور بزنید یا سلفون پیچ کنید چون اهمیتی به چمدون ها نمیدن و پرتاب می‌کنند و ممکنه آسیب ببینه