2777
2789
عنوان

کار در کافه

1122 بازدید | 15 پست

ی کار هست تو کافه خیلی شرایطش اینا برا من بعد مشکل این اکسم اونجا کار میکنه مشکل نمیشه برام برم کار کنم هرچن گفتن وقتی اوکی شدم صب میزارنم تنها اکسم عصره اون موقعه که رل بودیم هی گف دنبال کاری بیا فلان ولی انقد میدتت منو بعد ۲ سال انقذ داد ولی با خودشم حرف بزن ببین چی میگه دیگ رو حرفا اون گفتم امروز ولی دوستام بزور بردنم اون کافه اول هی گفتم فک نکنه برا اون اومدم اینا درگیر این بودم خلاصه فهمیدم که برا صب کسی میخوان بعد مصاحبه کرد بام گف اوکی بودی زنگ بزن برا کار بیا گفتم اوکی خیلی اوکیه شرایط میخوام برم ولس میگم اکسم سر لج کارمو خراب نکنه بعد اون چون اکسم دوساله براش کار میکنه حرف اونو باور کنه نگران اینم وگرنه حتمنی میرم

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش یکم با فاصله مینوشتی یا نقطه و ویرگول میزاشتی 

خیلی قاطی شد

ولی خب چیکار ب اکست داری 

هیچی نمیشه نگران نباش

برو سر کار

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

خب نمیشه یه جا دیگه بری؟بنظرم نرو اونجا

خب خودش رل که بودیم انقد تعریف صاحاب کارش میداد اهمیت ندادم تا برا مصاحبه رفتم الان تنها مانعم اکسمه گفتم به صاحاب کارشم میشناسم پسره رو و گفته راجبتون‌ فلان بعد میگم نرم از لجش با من کارامو خراب کنه فلان مشکلم همبنه

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

امتحانش ضرر نداره یه مدت برو اگه هم مشکلی شد فوقش میری بیرون

هوف گفتم الکی نرم حیفه کاش پسره خراب نکنه کارمو چون دوساله پیش صاحاب کارش میکنه میذونم رابطشون چطورن میگم از لجم کاری نکنه کارمو خراب کنه صاحب کارشم چون خیلی خوبن دوساله کارر میکنه حرف اونو باور کنع

خب خودش رل که بودیم انقد تعریف صاحاب کارش میداد اهمیت ندادم تا برا مصاحبه رفتم الان تنها مانعم اکسمه ...

نه هیچ غلطی نمیتونه بکنه برو ولی ذره ای بهش اهمیت نده چون ببین خیلی روت تاثیر میزاره بلاخره محل کارتون یکیه ممکنه کلا همو ببینید رو احساساتت هم تاثیر زیادی میزاره اگ فراموشش نکرده باشی

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!
کاش یکم با فاصله مینوشتی یا نقطه و ویرگول میزاشتی خیلی قاطی شدولی خب چیکار ب اکست داری هیچی نمیشه نگ ...

هولی هولی نوشتم حوصله نداشتم بنویسم من کاریش ندارم ولی حس کردم یکم بام لج داره نگرانم چون رابطش با صاحاب کارش خوبه برام مشکل نشه

نه هیچ غلطی نمیتونه بکنه برو ولی ذره ای بهش اهمیت نده چون ببین خیلی روت تاثیر میزاره بلاخره محل کارت ...

اگه خیلی خوب کارامو خراب کنه بعد صاحاب کار اونه که از قدیم براش کار میکنه رو باور کنه چی ن من تو فکرش نیستم در شرف رابطه جدیدم اونم ت فکرم نیست خودش تازه رابطه رو تموم کرد

هولی هولی نوشتم حوصله نداشتم بنویسم من کاریش ندارم ولی حس کردم یکم بام لج داره نگرانم چون رابطش با ص ...

نه بابا هیچی نمیشه

رفتی اونجا اگر دیدیش جوری برخورد کن ک فقط یه همکاره و برات اهمیتی نداره

ب کسی هم کاری نداشته باش

صاحب کار وقتی ببینه اینطوری هستی نمیتونه بهونه بیاره

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

نه بابا هیچی نمیشهرفتی اونجا اگر دیدیش جوری برخورد کن ک فقط یه همکاره و برات اهمیتی ندارهب کسی هم کا ...

اون که ۱۰۰ صد ولی کسی که لج داره خودمم بگیرم ازیتشو میکنه چمیدونم ی کاری جلو صاحاب کار بیفته گردن من خراب بشم پیش صاحاب کار

اون که ۱۰۰ صد ولی کسی که لج داره خودمم بگیرم ازیتشو میکنه چمیدونم ی کاری جلو صاحاب کار بیفته گردن من ...

نگران نباش

نگران نباش

مطمئنی؟؟

مطمئنی؟؟

صد در صد