2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید توو خود جمکران باشه؟ نذرشون اینطور بوده؟

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
چرانیست،نذر کردین؟میتونین ببرین ب خادما بگین خودشون راهنماییتون میکنن

بله مادرم نذر کرده جمعه میخواد یه گوسفند ببره میخواستم بدونم جایی هست که خودمون بتونیم ذبحش کنیم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی    🌹🌹              
ارره نذر کرده جمکران قربونی کنه

قبول باشه. گفتم اگه کلا فقط نذر کرده کهریزک و ... هم میتونه نذریشو بده.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
قبول باشه. گفتم اگه کلا فقط نذر کرده کهریزک و ... هم میتونه نذریشو بده.

منم بهش گفتم ولی مرغش یه پا داره

منم بهش گفتم ولی مرغش یه پا داره

قبولش باشه. اعتقاد داره. گناه داره کمک کنین انجام بده. وگرنه همش غصه میخوره و فکر میکنه گناه کرده.

قبولش باشه. اعتقاد داره. گناه داره کمک کنین انجام بده. وگرنه همش غصه میخوره و فکر میکنه گناه کرده.

مرسی عزیزم داریم کمکش میکنیم فقط میترسم جایی واسه ذبحش نباشه

مرسی عزیزم داریم کمکش میکنیم فقط میترسم جایی واسه ذبحش نباشه

عزیزم برین جمکران از خادما بپرسی میگن بهتون

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم