2777
2789
عنوان

خونه دار شدن

138 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها اونقدر دیشب دلم گرفته بود ما مستاجریم نه خونه داریم نه ماشین خانواده همسرم که قربونشون برم خسیس پدرشوهرم حتی عروسی نگرفت واسمون شوهرم بیچاره وام گرفت یه عروسی سبک گرفت  دیشب اونقدر پکر بودم گفتم خدایا پس کی نوبت ما میشه چقدر اعصاب خوردی دارن واسه مردم درست می‌کنند همه چی میبرن بالا افزایش قیمت خسته شدم دیگه 😔

خداکنه یه روز مامستاجرا هم طعم صاحب خونه شدن رو بچشیم ان شاالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ۳ سال جهازم تو اسباب کشی داغون شد سرویس طلا قشنگم سررهن خونه رفت

ایشالا صاحب خونه شی ولی عجله نکن وقت هست

پدر مادر من بعد از ۱۰ سال خونه دار شدن کم کم شد ۴ تا خونه

کاربری مال ۲ نفره🦥
ایشالا صاحب خونه شی ولی عجله نکن وقت هستپدر مادر من بعد از ۱۰ سال خونه دار شدن کم کم شد ۴ تا خونه

خدا سلامتی بهشون بده عزیزم 

من از مستاجری بیزارم .... آره دیکه هر کس سختی داره  اصلا اصلش همینه انسان در سختی خلق کردیم 

بعدهم گفتن ان مع العسر یسرا

توکل برخدا 

عزیزم از ته دلم دعا میکنم تا آخر امسال یا تا آخر سال دیگه خونه بخری

اما یادت باشه با حلوا حلوا گفتن. دهن شیرین نمیشه.

بگرد ارزون ترین خونه سند دار. ارزون ترین. و کوچیک ترین خونه سند دار زیر ۲۰ سال رو توی دیوار شهرتون پیدا کن. حتی شده بدون کابینت و کلید پریز هم عیبی نداره.

یک دوستی بهم گفت از اردیبهشت ماه وام مسکن زوجین با همدیگه میشه ۱ میلیارد و دویست

مابقی مبلغ رو فقط کافیه جور کنی‌. هرزمان که مابقی رو جور کردی، اقدام میکنی به کارهای خرید خونه و همزمان گرفتن وام

مابقی رو چطوری جور میکنی؟ چون اول زندگی هستی راحت میتونی کم بخوری و بپوشی. نصف مبلغ حقوق همسرت رو هرماه طلا بخر. یا اگه میتونی وام بگیری وام بگیر و اقساطش رو پرداخت کن و مبلغ وام رو طلا بخر. حتی از وام های ده تومنی نگذر

طلاهات رو هم حساب کن. ببین چقدر پول کم داری

این راه خرید خونه با مبلغ کم یا تقریبا بدون سرمایه اس

برای خودتم اگه شرایطش بود یک آب باریکه درست کن

سرویس مدرسه شو. توی آژانس یا اسنپ بانوان ثبت نام کن.

میدونم که میتونین. درآمد خودت رو فقط طلا بخر و با نصف دراند همسرت گذران زندگی کنین

با وام زوجین نصف خونه به نامت میشه

میدونم خیلی خیلی سخت خواهد بود. اما بعدش چنان شادی وارد زندگیتون میشه که هرروز نماز شکر میخونی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خدا سلامتی بهشون بده عزیزم من از مستاجری بیزارم .... آره دیکه هر کس سختی داره اصلا اصلش همینه انسان ...

آره واقعا همینه

ایشالا بهترین خونه تو بهترین جا نصیبت شه

کاربری مال ۲ نفره🦥

عزیزم از ته دلم دعا میکنم تا آخر امسال یا تا آخر سال دیگه خونه بخری

اما یادت باشه با حلوا حلوا گفتن. دهن شیرین نمیشه.

بگرد ارزون ترین خونه سند دار. ارزون ترین. و کوچیک ترین خونه سند دار زیر ۲۰ سال رو توی دیوار شهرتون پیدا کن. حتی شده بدون کابینت و کلید پریز هم عیبی نداره.

یک دوستی بهم گفت از اردیبهشت ماه وام مسکن زوجین با همدیگه میشه ۱ میلیارد و دویست

مابقی مبلغ رو فقط کافیه جور کنی‌. هرزمان که مابقی رو جور کردی، اقدام میکنی به کارهای خرید خونه و همزمان گرفتن وام

مابقی رو چطوری جور میکنی؟ چون اول زندگی هستی راحت میتونی کم بخوری و بپوشی. نصف مبلغ حقوق همسرت رو هرماه طلا بخر. یا اگه میتونی وام بگیری وام بگیر و اقساطش رو پرداخت کن و مبلغ وام رو طلا بخر. حتی از وام های ده تومنی نگذر

طلاهات رو هم حساب کن. ببین چقدر پول کم داری

این راه خرید خونه با مبلغ کم یا تقریبا بدون سرمایه اس

برای خودتم اگه شرایطش بود یک آب باریکه درست کن

سرویس مدرسه شو. توی آژانس یا اسنپ بانوان ثبت نام کن.

میدونم که میتونین. درآمد خودت رو فقط طلا بخر و با نصف دراند همسرت گذران زندگی کنین

با وام زوجین نصف خونه به نامت میشه

میدونم خیلی خیلی سخت خواهد بود. اما بعدش چنان شادی وارد زندگیتون میشه که هرروز نماز شکر میخونی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خدا سلامتی بهشون بده عزیزم من از مستاجری بیزارم .... آره دیکه هر کس سختی داره اصلا اصلش همینه انسان ...

آره واقعا همینه

ایشالا بهترین خونه تو بهترین جا نصیبت شه

کاربری مال ۲ نفره🦥

برای هزار تومن پول

برای یک سیخ کبریت

برای یک دکمه 

یادت باشه مدیریت کنی

دنبال تفریحات رایگان باش. رستوران رفتن و خرید های مازاد باید بشه هر سه چهار ماه یکبار. اگه مناسبت مهمی مثل سالگرد ازدواج یا تولد بود. جز اون دیگه نباید پولتو توی رستوران خرج کنی.

پول‌های درشت رو که میری طلای دست دوم تا نهایتا ۷ درصد میخری

اما پول‌های ریز رو عیار میخری. حالا اینکه عیار چیه رو در گوگل سرچ کن گلم.

حتی ۱۰۰ تومن رو نذار هدر بشه. ۱۰ تا ۱۰۰ تومن میشه یک میلیون پول.

برای خرید سیب زمینی پیاز که دیگه ساده ترین هست، بگرد ببین از مغازه های اطراف کجا ۵ تومن ارزون تره؟ هم یک ورزش میکنی هرروز. هم اینکه میبینی مثلا ۳۰۰ برای خرید مایحتاج کنار گذاشتی ۲۵۰ خرج شده و همه چی خریدی. اون ۵۰ تومن هم باید طلا بشه

اگه میخوای خونه بخری البته.

امیدوارم هر تصمیمی میگیری روشن ترین مسیر زندگیت باشه گلم

چون با غم از ته دل نوشته بودی منم برات نوشتم. امیدوارم ناراحت نشده باشی