2777
2789

چند ساله باهاش قهرم و اونم بیچاره کلی پیگیرشد که چرا قهرم و.. منم گفتم اون ادم سمیه نمیخوام باهاش کلا باشم و دوستیمو ادامه بدم الان دلم براش تنگ شده و میخوام باشه ولی اصلننن غرورم اجازه نمیده برم جلو.. حتی اجازه ندادم کسی واسطه ی اشتیمون بشه و حالا روم نیس به اونها هم بگم واسطه بشن برای اشتی😕چکار کنم بنظرتون

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

خوب اگ سمی بوده بخیالش شو اگ نبوده که پاشو برو عذر خواهی کن دیگه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
خوب اگ سمی بوده بخیالش شو اگ نبوده که پاشو برو عذر خواهی کن دیگه

شوهرش دوست صمیمی شوهرم هست و شوهرم خیلی اذیته که رابطه مون اینشکل شده ولی اصلننن غرورم اجازه نمیده برم جلو

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرش دوست صمیمی شوهرم هست و شوهرم خیلی اذیته که رابطه مون اینشکل شده ولی اصلننن غرورم اجازه نمیده ب ...

ربطی نداره اگ سمیه واقعا ببین کاراشو برای چهار نفر آدم منطقی بگو ببین چی میگن اگ سمیه چرا باهاش رابطه داشته باشی؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
ربطی نداره اگ سمیه واقعا ببین کاراشو برای چهار نفر آدم منطقی بگو ببین چی میگن اگ سمیه چرا باهاش رابط ...

گفتم و یه جورایی حق رو به دوتامون دادن و در واقع من زیادی انگار بزرگش کرده بودم.. ولی بهرحال پشیمونم بنظرت چکار کنم برای اشتی؟ 

گفتم و یه جورایی حق رو به دوتامون دادن و در واقع من زیادی انگار بزرگش کرده بودم.. ولی بهرحال پشیمونم ...

دعونشون کن خونت کاش عید می رفتی خونشون الانم دیر نشده می تونی زنگ بزنی و بگی اون موقع خیلی عصبانی بودم نتونستم منطقی باشم الان فکر میکنم میبینم هر دو مقصر بودیم و دوست دارم دوستیمون رو دوباره از سر بگیریم

دعونشون کن خونت کاش عید می رفتی خونشون الانم دیر نشده می تونی زنگ بزنی و بگی اون موقع خیلی عصبانی بو ...

میترسم منو پس بزنه اونموقع له میشممم اصن چون حس میکنم پس م ممکنه بزنه غرور اجازه م نمبده🥲🥲چکاررر کنم

میترسم منو پس بزنه اونموقع له میشممم اصن چون حس میکنم پس م ممکنه بزنه غرور اجازه م نمبده🥲🥲چکاررر ک ...

عزیزم شما هم غرورشو له کردی اگ دوست داری رفاقت رو شروع کنی باید یه تاوانی بدی اون اشتباه کرد عذرخواهیشم کرد پیگیریشم کرد رفاقت این نیس که غرورت حفظ بشه