2777
2789
عنوان

نوزادمو‌ بوسیدن😪

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 29 پست
تاحالا نشنیدم

ی نوع آلرژی دنباله دار از سرما خوردگیع

یعنی سرما خوردگبیش علائم اصلیش مثل بدن دردی تبی سرفه ای چیزی خوب شده ولی هنوز آبریزش داره یا گلوش ملتهبه

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیی نگرانم خدای نکرده اتفاقی برای طفل معصومم بیافته.باهاش رو دربایستی هم دارم.بنظرتون چجوری بگم.ما ...

سر بچت با هیچ کی رودربایستی نداشته باش که بخوای از این و اون دلخور باشی که چیزی نگفتن

زن‌عموم تا ۴۰ روز نذاشت حتی بچه رو کسی ببینه ، بعد چند ماه استراحت کرد حالش بهتر شد جشن گرفت همه اوم ...

منم تا دو ماه بچمو کسی ندید و اجازه ندادم کسی بغلش کنم  مهمونی تو کریر یا تو بغل من بود

عزیزم بد به دلت راه نده، براش چهار قل و آیت الکرسی بخون. قطره استامینوفن هم آماده داشته باش تو خونه. ولی ایشالا که هیچی ش نمیشه.

الانم فصل حساسیت هست عزیزم. شاید زکامش از حساسیت بوده، شاید حتی خودشم می دونسته حساسیته. البته باز در هر صورت نوزاد رو نباید بوسید ولی ایشالا حساسیت بوده.

بعدم نازدونه تو فعلا مهمونی و جای شلوغ نبری بهتره. رودربایستی رو هم کم کم باید بگذاری کنار گلم. خیلی وقتا تو مادری کردن لازم هست با کسانی که قبلا رودربایستی داشتی با قاطعیت صحبت کنی. احترام رو رعایت کن ولی اینو بدون خیلییییی خیلی زیاد برات موقعیت هایی پیش خواهد بود که باید کمی ناراحت شدن دیگران رو به آسیب دیدن بچه ت ترجیح بدی. پس کم کم خودت رو آماده کن گلم.

من خودم شدید مریض شدم شوهرمم همینجور ولی بچم دوماهش بود مریض نشد

خداروشکر ، ولی دلیل نمیشه ، خواهرزاده من ۲۰ روزه بود ، دود سیگار خورد بهش مریض شد بردن بیمارستان

پسر خودمم تو ۳ ماهکی سرما خورد

سرفه میکرد . اسیر شدم چون هر دارویی نمیشد بدیم

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹