2777
2789
عنوان

خانومای شاغل

128 بازدید | 19 پست

چقدر پول تو حساب داشته باشیم ، نرماله ؟؟

الباقی درآمدتون رو چیکار میکنید ؟؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در آمدت چه قدره در ماه ،جسارتا

ثابت نیست گلم

تو سودش شریکم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

پول تو حساب مهم نیس چقدر باشه ، مبلغی از درامدت رو برا پس انداز اختصاص بده ، طلا بگیر مثلا که بمونه برات و ارزش پولت حفظ بشه 

مابقی رو هرجور عشقته خرج کن و حداقل سه تومن همیشه بمونه تو کارتت تا آخر ماه برا کم و زیاد 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نمیدونم والا کلا من کف ۵ تومن تو حسابمه ‌. اکثر اوقات بین ۱۰ الی ۲۰ تومن میزارم بمونه .

بقیه همه رو خرج میکنی ؟!

پول تو حساب مهم نیس چقدر باشه ، مبلغی از درامدت رو برا پس انداز اختصاص بده ، طلا بگیر مثلا که بمونه ...

درسته 

خودمم تا سقف سه میخواستم نگه دارم قبلا بیشتر نگه میداشتم که دیدم اطرافیانم اینطور نیستن 

ثابت نیست گلمتو سودش شریکم

پولت رو سه قسمت کن ،یکی سرمایه گذاری کن و اصلا بهش دست نزن ،یکی که کمتر از اولیه تو ی حساب سپرده بزار و برا مبادا و سومی که کمتره برا خرج و مخارج

کلا در ماه تقریبا ۱۵ خرج میکنم تفریح اینا . هرپولی ک بمونه طلا میخرم .

اووووو

😵😵

چقدر خرجت زیاده 

من کم مصرف محسوب میشم 😁

پولت رو سه قسمت کن ،یکی سرمایه گذاری کن و اصلا بهش دست نزن ،یکی که کمتر از اولیه تو ی حساب سپرده بزا ...

بنظرت کجا سرمایه گذاری کنم ؟

تو همون بانک یا طلا ؟

ماهی ۱۵۰ دلار واقعا زیاد نیست 😅

فکر کنم شما وضعت خیلی خوبه

فکر کنم شما وضعت خیلی خوبه

نه معمولیه فقط ب دلار نشون دادم که متوجه بشید ما بخاطر تورممون فکر میکنیم ماهی ۱۵ خرج کردن چقدر زیاده . وگرنه ماهی ۱۵ تومن تو یه کشور بدون تورم پول یه کفش از یه برند متوسطه . حالا همون میشه هرج یک ماه ما