2777
2789
تنهاي تنها؟نميترسي؟

نه چه ترسی. با بچمم.البته الان هشت ساله مزدوجم و عادت کردم.اپارتمانیم راحتم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
شوهر منم شبکاره😢مریضم انفولانزا دارم تنهاممم ..دلم واسه دخترم تنگ شده..سیم شارژرم کوتاهه دستم درد گ ...

همين حالت براش مهمه خودش ي انرژي مثبته

•Before you judge me,make sure you're perfect•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم اولین باره توی حال خوابیده من توی اتاق هر کاریش کردم بیدار نشد منم خسته شدم یه جوریه انگار ...

ﺗﻮﺑﺮﻭﭘﻴﺸﺶ

ﺩﺳﺘﺎﺷﻮﺑﺎﺯﻛﻦ ﺑﻐﻠﺶ ﺑﺨﻮاﺏ 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
شوهر منم شبکاره😢مریضم انفولانزا دارم تنهاممم ..دلم واسه دخترم تنگ شده..سیم شارژرم کوتاهه دستم درد گ ...

ایشالا زودتر خوب بشی عزیزم

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...
ﺗﻮﺑﺮﻭﭘﻴﺸﺶ ﺩﺳﺘﺎﺷﻮﺑﺎﺯﻛﻦ ﺑﻐﻠﺶ ﺑﺨﻮاﺏ 

باردارم با این شکم قلمبه نمیتونم رو زمین بخوابم کمرم نصف میشه همش باید برم دستشویی سختمه از جام بلند بشم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بچه ها ب مردي ك تا دعوا ميش دم از طلاق ميزنه  چيكا ميكنيد ؟

میگیم خفه لدفا 

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
چرا شب بدی بود براتون ماهور جاون

یه ماهه سقط کردم هنوز خونریزی دارم.خسته شدم تورو خدا یرام دعا کنید .پس چرا خدا صدای منو نمیشنوه😔

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!