2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب فقط دارم گریه میکنم کاش خدا کمکم کنه تو این مسیر از خیلی چیزا زدم حتی نخوندم هم خیلی چیزا قیدشو ...

یچیزی بگم قلبت اروم شه

ببین قبولی تو 

فقط بخش کمیش به تلاشه

بخش دیگه اش به خواست خداست

پس تا می تونی با امام زمان حرف بزن . صداش کن . خیلی صداش. همینطور که داری گریه میکنی صداش بزن، براشون سوره توحید بخون، براشون صلوات بفرست

یچیزی بگم قلبت اروم شهببین قبولی تو فقط بخش کمیش به تلاشهبخش دیگه اش به خواست خداستپس تا می تونی با ...

فداتشم حس ششمی؟!

اره حتما از خدا هم خیلی دور شدم چند ساله💔اما همیشه توی قلبم خداست

امشب فقط دارم گریه میکنم کاش خدا کمکم کنه تو این مسیر از خیلی چیزا زدم حتی نخوندم هم خیلی چیزا قیدشو ...

من امتحان ایین نامه داشتم. بار اول ، شب تا صبح مثل چی خوندم. یطوری خوندم که نماز صبحم رو یادم رفت بخونم ! انقدر خسته بودم، 

بار دوم ، دوباره شب تا صبح بیدار بودم ،‌اما نصف کمتر وقتمو گذاشتم برا خوندن ، بیشتر دعا و مناجات می خوندم

با امام زمان حرف میزدم..... ده دقیقه مونده بود به امتحان ، یهو یه حسی به دلم افتاد که بردارم دوباره یه دور دوره کنم ، انگار ینفر بهم گفت یبارم دوره کن ، شروع کردم به خوندن و فقط چند تا جزوه تونستم بخونم ، باورت نمیشه

اون جزوه ای که آزمون‌ش رو دادم و قبول شدم ، همون جزوه ای بود که چند دقیقه قبل از امتحان مرورش کرده بودم !!!!

فداتشم حس ششمی؟!اره حتما از خدا هم خیلی دور شدم چند ساله💔اما همیشه توی قلبم خداست

حس ششم ؟!😅

خدارو ول کردی چسبیدی به حس ششم ها؟

خدا تو قلبته 

هیچ وقت ازت دور نیست....

هیچ وقت

اون همیشه کنارته ، فقط باید خودت بخواییش تا ببینیش

انقدر استرس نداشته باش خدا بزرگه

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

حس ششم ؟!😅خدارو ول کردی چسبیدی به حس ششم ها؟خدا تو قلبته هیچ وقت ازت دور نیست....هیچ وقتاون همیشه ک ...

نه چون گفتی قبولی پرسیدم🥲

وگرنه خدا خیلی جاها کمکم کرده دستمو گرفته قویم کرده 

اما میدونی این بار از ته دلم ازش کمک خواستم 🥲امیدوارم ته دلمو ببینه 

نه چون گفتی قبولی پرسیدم🥲وگرنه خدا خیلی جاها کمکم کرده دستمو گرفته قویم کرده اما میدونی این بار از ...

با خدا معامله کن

بگو کمکم کن دوباره 

دوباره دستمو بگیر

ارومم کن

منم قول میدم در عوض نمازهام رو میخونم

چشم🥲💔

یه جمله قشنگ هست میگه 

ما مامور به انجام وظیفه ایم نه نتیجه ......

تو هم الان وظیفه داری درس بخونی ولی دیگه نتیجه رو بسپار به خدا

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

اره باید نماز خوندن رو باز شروع کنم💔

حتما شروع کن

حتما حتما

خیلی به روحت کمک میکنه

از همین فردا نماز صبح شروع کن

هدف کلی زندگیت رو بزار : رسیدن به خدا

نه قبولی تو کنکور !

اونی که برات میمونه کنکور نیس

خداست... کنکور بد نیست.. ولی نباید بشه فکر و ذکرت....

الانم شیطونو لعنت کن و از افکار منفی به خدا پناه ببر

تسبیح بردار و ذکر خدا بگو ♥️

این ذکرو بگو : ماشاءالله و لا حول و لا قوته الا بالله العلی العظیم