2777
2789

کم کم میخوایم جهیزیه بخربم . خانواده کمک چندانی نمیکنن 

نظر من اینه ی سری وسایل ک به بهداشت مربوط نیست دست دوم بگیریم  

تلویزیون نمی‌بینیم سی دی نمیذاریم ماهواره نمی‌بینیم  از طرفیم تو خونه نباشه انگار کمه ب چشم بقیه ام میاد .چرا باید کلی پول بابت اینا داد؟

میز نهار خوری ، زیر تلویزیونی میز آرایشی ، باکس تخت ،میز کار. بخاری یا پنکه

در حد نو باشن 

بقیه حداقلا مثل ظرف ظروف فرش تشک همزن یخچال و.... را نو میخریم 

هرچیم موند در طول زندگی 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبل و لوازم چوبی دست دوم خیلی قیمتش تو دیوار مناسبه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

دست دوم دیگه نه

ولی خود من خیلی ضروری هارو خریدم

من بوفه ماشین ظرفشویی پلوپز سرخ کن چای ساز دکوری اینارو نخریدم

بقیه رو هم ساده و قیمت مناسب خریدم

وسایل بزرگا رو شوهرم خرید

تلویزیون فرش احاق گاز و یخچال با اون بود

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

اشكال نداره فقط شوهرت نفهمه

والا با شوهرم هماهنگ میشم دیگه اونم باید بگیره

ما کلا آدما مستقلی هستیم خانواده نقشی ندارن . خ

تازه خونه نیستیم بیشتر اوقات برای خواب میایم 

شاید چند ماه ی بار مهمونی بیاد خونمون ایشالا 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

میز ناهارخوری میتونی نخری 

مبل و میز تی وی و جلومبلی از دیوار در حد نو بگیر

من دوستم خیلی پز و افاده ای هم بود اول زندگی تخت و دراور و مبل و اینا نخرید تازه الان بعد دوسال داره میخره

آره خوبه هرکس بسته به شرایطش جهیزیه میخره

شرایط نو خریدنم داریم 

ولی ترجیحم سرمایه گذاریه