2777
2789

دخترداداشم 16 سالشه میگه فیلم ترسناک خفن ببینیم سجین رو میگه ببینیم من گفتم ن اون خیلی ترسناکه من میترسم واقعا هم میترسم😂

میگه پس آنابل ببینیم بنظرتون کدوم قسمتش خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی دوتافیلم ایرانی هستن اونا بخاطر ذهنیت خودمون که یک چیزهایی شنیدیم ترسناک بودن من که هیچ ازفیلم ت ...

منم از هیچی وهیچ فیلمی نمی ترسیدم 

تا رسیدم به سجین نسخه ترکیه اش

و آینه دیگه ترسیدم 

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
منم از هیچی وهیچ فیلمی نمی ترسیدم تا رسیدم به سجین نسخه ترکیه اشو آینه دیگه ترسیدم

نه من سجین ترس نداشت اینه روندیدم بعد میبینم 

ولی یک فیلم ایرانی بود پوست اون یکم ترسناک بود بایک فیلم ایرانی دیگه اسمش یادم نیست اون خیلی بدبود

منم از هیچی وهیچ فیلمی نمی ترسیدم تا رسیدم به سجین نسخه ترکیه اشو آینه دیگه ترسیدم

مخصوصا اینکه با زبان اصلی می‌خواستیم ببینیم اخه زبان ترکیه بلدیم...من قبلا یکمشو زدم نگاه کردم انقدررررر حالم رو بد کرد خیلیی روم تاثیر گذاشت واقعا ترسناکه

مخصوصا اینکه با زبان اصلی می‌خواستیم ببینیم اخه زبان ترکیه بلدیم...من قبلا یکمشو زدم نگاه کردم انقدر ...

آره خیلی 

نسخه اندونزی شو ببین

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست