2777
2789
عنوان

ازدواج

187 بازدید | 34 پست

آقا من چجوری دیگ ازدواج کنم ازدواج برام معضل شدهههه

با یکی آشنا شم پسرا اصلا قصد ازدواج ندارن چنسال علافت میکنن باید منتشونو بکشی بیان خاستگاری

سنتی کلیییی خاستگار واسم اومده از هیچکدوم خوشم نمیاد همشون زشت داغون بیشعور ...‌خانواده بهم فشارن ک بابا پس کی دیگ منتظر کی ای؟فامیل همسایه همه روم فشارن 

چیکار کنم من😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی بنظرتون اگه داغون نبود میرفت خواستگاری سنتی؟ ادمی هم هس که داغون نباشه و همینجوری راه به راه بره از غریبه ها خواستگاری کنه...چند سال رابطه خب نرماله همه روانشناسا میگن یک تا دو سال اول دوره ماه عسل هس و اصلا قابل اطمینان واسه ازدواج نیس اگه رابطه ای تا 2 سال دووم بیاره بعد اینکه دوره ماه عسل تموم شد اون وقته که حسابه

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

ببخشید ولی بنظرتون اگه داغون نبود میرفت خواستگاری سنتی؟ ادمی هم هس که داغون نباشه و همینجوری راه به ...

من خودم روانشناسی میخونم ما میگیم یساله کارو جمع کن وگرنه ی مشکلی هس چ لزومی داره چنسال رابطه رو طول بده

خب دوستی همینه دیگ کدوم دوسپسری و دیدید خودش با پای خودش بیاد خاستگاری

خیلیا بودن که با دوست پسرشون ازدواج کردن

کسی که واقعا عاشقت باشه خاستگاری که سهله هرکاری میکنه که از دستت نده مگه اینکه براش یه سرگرمی باشی