2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چی سرد شده؟؟ بشین حرف بزن باهاش

هم فشار مالی روشه هم بخاطر تفاوت هامون ک از اولم داشتیم. نمیتونیم همو درک کنیم. اونم حق داره اما من گاهی خیلی ازش بدم میاد بخدا دست خودم نیست گاهی دلم میخاد انقد یزنمش تا بمیره

موندم دیگه چیکار کنم. گاهی از خودم بدم میاد که این احساساتو نسبت بهش دارم. اما خستع شدم دیگه. مهزیمو هم احمق بودم بخشیدم دلم نمیاد طلاق بگیرم. انگار تو یه باتلاق گیر کردم. دلم به جدایی نیست اما اینطور زندگی رو هم نمیخام😔😔

اول تلاش کن حتی اگه شده با چنگ و دندون زندگیتو درست کنی. ولی اگه دیدی نمیشه طلاق گزاره اخره

میتونم اما این حسم که گاهی میاد سراغم و تنفرم ازش خیلی اذیتم میکنع. گاهی ازش متنفرررم متنفر

میتونم اما این حسم که گاهی میاد سراغم و تنفرم ازش خیلی اذیتم میکنع. گاهی ازش متنفرررم متنفر

ببین میتونی تحمل کنی. مخصوصا اگه پای بچه وسط باشه باید کمی صبرت بیشتر کنی. ولی اگه قرار باشه تو خونه ای همش دعوا و یا کم مهری باشه ممکنه بچه ها هم حتی بیشتر اذیت بشن

منم مثله شما هستم دارم از تنهایی دق می کنم برام دعا بتونم شجاع باشم مواظب خودمو پسرم باشم

انشالله😔 منم فقط به همین رو اوردم ک قوی باشم صبر و تحمل کنم. شاید خدا ببینه

ببین میتونی تحمل کنی. مخصوصا اگه پای بچه وسط باشه باید کمی صبرت بیشتر کنی. ولی اگه قرار باشه تو خونه ...

بچه نداریم. واقعا کسی هست که مثل من این احساساتو داشته باشه؟ از شوهرش اینهمه تنفر داشتع باشه.