2777
2789

خانوما خواهر من از من ۳ سال بزرگتر دوتامونم متاهل بوه داریم 

اون خواهری که همیشه هست منم .تمام صدم رو بیشتراوقات گذاشتم توی رابطه ی خواهری 

به بچه هاش به مناسبت ها کادو بگیر محبت کن 

همیشه منم جویای حالش باشم .زنگ بزنم .کاری اگه از دستم بر بیاد انجام بدم براش 

ولی اون چی .....منتظر تلافی نیستم دقت کنید نیاید بگید نکن انتظارم نداشته باش 

کلا توضیح دادم روابط رو 

حرف من اینه این خواهر  که ذره ای نه محبت به بچه هات داشته باشه .خیلی کم اونم زبونی چیزی ازش ببینی 

مدامم بیشتر وقت ها توقع داره حرف ،حرف خودش باشه 

ادامه می دید به رابطه اتون؟

این ماه دوبار مقصر اون بود دعوت راه انداخت این سری کلا گذاشتمش کنار جواب تلفنش ندادم 

این متن پیامش هست

ببین زنگ زدم فقط قضیه این پول بپرسم ک چیه
میخواد امیر
برات واقعا متاسفم
هر گز دیگه جواب تلفنت و نمی‌دم
تو از اول خایه مالی غریبه ها بودیتو کسی نیستی ک خودت و برای من چوس کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر زاده ام زنگ زد گفت خاله بهم صد تومن میدی منم دادم خواهر زادمه دلم نیومد قاطی کنم مسایل رو

نباید همینجوری پول بدی بچش. تربیتش و اینا رو بهم میزنی

بقیشم خودت میدونی

بعضی ها حتی چند ماه هم بزرگتر باشند،احساس بزرگتری و رهبری را دارند حرف باید حرف اونا باشه

غریبه اینطوری حرف میزد قطع رابطه می کردم ولی خواهرم بود نه ،چون دیدم خواهر بزرگتر بدتر از اینم به خواهرش گفته و کار به گریه کشیده الان با هم خوبن،پیر شدن به جز هم کسی را ندارن و بچه هاشون هم حامی خاله هاشون هستند،

بگذر و ببخش

از مامانم پرسیدم گفت بده

ببخشید اما مامانتون هم اشتباه میکنه

شما خودت بچه داری فرض کن براش قانون میذاری جریمه و تشویق میذاری 

بلاخره یه نظمی داری برا تربیتش خوشت میاد کسی حتی از رو دوست داشتن هم شده تو تربیت بچت دخالت کنه؟

نکن عزیزم دیگه پول نده