2777
2789

هم کارش خوب باشه هم قیمتش مناسب باشه ترجیحا ولنجک و نزدیکش باشه.

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
من افسریه رفتم ، فک میکنم الان فکی ۲۵ باشه

آدرس دقیق میدی

‏به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدم‌ها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل می‌گوید:گاهی دیگران حرف‌هایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم.  اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترش خیلی خوبه و کارش عالی دکتر سید سیما سادات صالحی که هم مطب دارن هم در دندونپزشکی شکری پور هستن روز های یکشنبه و پنجشنبه و واقعا کارشون عالی و حرف نداره من دخترم خواهرم پیش ایشون ارتودنسی کرد الان خیلی دندوناش عالی شده قیمتشم فک کنم هر فکی ۲۰ تومن البته قسطی من دختر خودم میخوام پیش ایشون ببرم 

کاربری دست ۳ نفر است 

دندونپزشک خوب میشناسم ولی قیمتش رو مقایسه نکردم با جاهای دیگه

چنده قیمت هر فک

دکترش خیلی خوبه و کارش عالی دکتر سید سیما سادات صالحی که هم مطب دارن هم در دندونپزشکی شکری پور هستن ...

آدرس دقیق بدین لطفا

چنده قیمت هر فک

دختر من فعلا" ارتدونسی متحرک داره. بعدش ثابت میذاره. پرفسور فریبرز امینی. ۳تا مطب داره. هروی. ملاصدرا و صادقیه. اگه قیمت ثابت  رو میخوای شماره مطبش رو سرچ کن، زنگ بزن ازشون بپرس. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸