بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سوال اول تقلب توی طلای اب شده زیاده باید از آشنا بگیری
دست دوم ولی سود کمی داره بهتره
سوال سوم نوع طلا ربطی به فروشش نداره طلا رو هر موقع ببری طلا فروشی ازت میخرن
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
نو بخوام بگیرم خیلییی اجرتش میشه ؟ بعدها هم بفروشم به عنوان دست دوم محاسبه میشه حتی اگر استفاده نکنم ...
ببین طلای نو اجرت از پنج درصد هست تا بیست درصد حتی بالاتر اگه استفاده هم نکنی به عنوان دست دوم میخرن ،اما خب طلای دست دوم میتونی بخری که اجرا ندارن فقط سود میگیرن که اونو واسه نو هم جدا میگیرن بعضی دست دوم ها واقعا تمیزن میتونی استفاده هم کنی
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
واقعا ممنونم که وقت گذاشتی راهنماییم کنی عزیزم مرسی جیگرفقط ی سوال دیگ چون من جای معتبر نمیشناسم بر ...
قربونت عزیزم
والا من خودم میخرم دست دوم ولی طرف آشناست تنها کاری که میتونی بکنی وقتی دست دوم گرفتی ببرش یه طلا فروشی دیگه بگو اینو واسم کادو آوردن حس میکنم طلا نیست بعضیا قبول میکنن تستش میکنن بهت میگن
گلم من یه چندتا سکه روی ۷۰ تومن خریدم به نظرت بفروشم یا باز میره بالا؟
والا منم نمیدونم ،من خودمم طلا دست دوم تو هشت و صد گرفتم .
خدانکنه گلمخیلیم عالی ممنونم از راهنماییات ♥️💋خیلی لطف کردی
قربونت