2777
2789

طلای آب شده سودش بیشتره یا دست دوم؟ 

دست دوم راحت فروش می‌ره بعدا ؟؟!!!

چه تیکه ای از طلا بهتره بگیریم که بعدا راحت بشه فروخت (النگو، دستبند ، گردنبند ، انگشتر )؟ 

امروز گرمی چنده؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوال اول تقلب توی طلای اب شده زیاده باید از آشنا بگیری 

دست دوم ولی سود کمی داره بهتره 

سوال سوم نوع طلا ربطی به فروشش نداره طلا رو هر موقع ببری طلا فروشی ازت میخرن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
سوال اول تقلب توی طلای اب شده زیاده باید از آشنا بگیری دست دوم ولی سود کمی داره بهتره سوال سوم نوع ط ...

نو بخوام بگیرم خیلییی اجرتش میشه ؟ بعدها هم بفروشم به عنوان دست دوم محاسبه میشه حتی اگر استفاده نکنم ؟

نو بخوام بگیرم خیلییی اجرتش میشه ؟ بعدها هم بفروشم به عنوان دست دوم محاسبه میشه حتی اگر استفاده نکنم ...

ببین طلای نو اجرت از پنج درصد هست تا بیست درصد حتی بالاتر اگه استفاده هم نکنی به عنوان دست دوم میخرن ،اما خب طلای دست دوم میتونی بخری که اجرا ندارن فقط سود میگیرن که اونو واسه نو هم جدا میگیرن بعضی دست دوم ها واقعا تمیزن میتونی استفاده هم کنی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
ببین طلای نو اجرت از پنج درصد هست تا بیست درصد حتی بالاتر اگه استفاده هم نکنی به عنوان دست دوم میخرن ...

واقعا ممنونم که وقت گذاشتی راهنماییم کنی عزیزم 

مرسی جیگر

فقط ی سوال دیگ چون من جای معتبر نمی‌شناسم برا دست دوم هم فاکتور بدن امکانش هست تقلبی بندازن حتی با وجود فاکتور ؟ از کجا بدونم دست دوم تقلبی نیست 

سوال اول تقلب توی طلای اب شده زیاده باید از آشنا بگیری دست دوم ولی سود کمی داره بهتره سوال سوم نوع ط ...

گلم من یه چندتا سکه روی ۷۰ تومن خریدم به نظرت بفروشم یا باز می‌ره بالا؟

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

واقعا ممنونم که وقت گذاشتی راهنماییم کنی عزیزم مرسی جیگرفقط ی سوال دیگ چون من جای معتبر نمی‌شناسم بر ...

قربونت عزیزم 

والا من خودم میخرم دست دوم ولی طرف آشناست تنها کاری که میتونی بکنی وقتی دست دوم گرفتی ببرش یه طلا فروشی دیگه بگو اینو واسم کادو آوردن حس میکنم طلا نیست بعضیا قبول میکنن تستش میکنن بهت میگن

گلم من یه چندتا سکه روی ۷۰ تومن خریدم به نظرت بفروشم یا باز می‌ره بالا؟

والا منم نمی‌دونم ،من خودمم طلا دست دوم تو هشت و صد گرفتم .

قربونت عزیزم والا من خودم میخرم دست دوم ولی طرف آشناست تنها کاری که میتونی بکنی وقتی دست دوم گرفتی ب ...

خدانکنه گلم

خیلیم عالی ممنونم از راهنماییات ♥️💋خیلی لطف کردی 

خدانکنه گلمخیلیم عالی ممنونم از راهنماییات ♥️💋خیلی لطف کردی

قربونت