2777
2789

سلام بچه ها یه دوستی دارم وضع مالیشون خیلی خوبه ولی پدرش یه چند وقتی هست دچار اعتیاد شده . این دوستم یه پسر خاله داره که پزشکه و خالش چند ساله که بهش میگه عروس گلم و .... پسره یه شهر دیگه داره درسش رو تموم میکنه یه روز سر یه سری مسائل یه بحثی پیش میاد و پسره به یکی دیگه از خاله هاش فحش میده که مادرتو از تو قبر در میارم و می...گ ... با این بچه تربیت کردنش و ... بعدم میگه شما اُمل هستید و میخواید برای من زن دهاتی بگیرید با اینکه بابای خودش هم ماله همین دهاته . بعد مامان دوستم میگه ک من به این پسره دختر نمیدم و... پسره هم ک متوجه این موضوع میشه پدرش رو واسطه میکنه و معذرت خواهی میکنه و میگه عصبی بودم .     بنظرتون دوستم باید چس کار کنه ؟ از من پرسید گفتم از شما بپرسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی از خصوصیت ها قابل هضم نیستن ، و بعد از ازدواج پشیمون میشی که دیگه کار از کار گذشته ، خسیس بودن بد دهن بودن ، شلخته بودن و..... 

مثلاً خواهر زاده من زنه ی پولدار شده ، چند روز پیش صحبت می کرد ، می‌نالید میگفت دایی در حد حتی یک ملیون یه وقتایی تو جیبم نمی‌ذاره که لازم شد برای بچه های خودش خرج کنم ، حتی اجازه خرج کردن پول خودشم نداشت ، حالا بد دهنی که صد پله بدتر و غیر قابله تحمل تره

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن