یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توروخدا به پسرت بگو اشتباه منو نکنه منم عین همین جمله رو میگفتم
فقط مرده متحرک بودم تا کلاس ششم انقدر اذیتم میکردن
بگو فقط بزنه
کلاس رزمی یا فن بیان بفرستش برای ی پسر خیلی لازمه
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱
سلام عزیزم یه سوال خونده بودم چند سال پیش گفته بودید پسرتون رو پنجه را ه میره اوکی شد؟ چون پسر من دوسالشه زیاد اینکارو میکنه به یه دکتر گفتم گفت میتونه علائم اوتیسم باشه خیلی نگران شدم
سلام عزیزم یه سوال خونده بودم چند سال پیش گفته بودید پسرتون رو پنجه را ه میره اوکی شد؟ چون پسر من دو ...
سلام عزیزم خیلی بهتر شد اولا خیلی رو پنجه بود یعنی خودشو میبرد بالا الان بهتر شده و یه کوچولو پاشنه شو میبره بالا ولی اوکی نشده ،راستش دیگه دکتر هم نبردم ولی پسر من ابدا اوتیسم نیس کاملا سالمه