2777
2789
عنوان

ناباروری و انتظار

97 بازدید | 5 پست

دقیقا ۲سالو۳ ماهه که دلم میخواد مادر شم واسشم هرکاری کردم رژیم گرفتم اصلاح سبک کردم ورزش دکتر دارو آمپول ...ولی نشده دوماهه که آمپول میزنم این ماهم فولیکول خوب داشتم ۴ تا نشد که بشه فک میکنم خدا نمیخواد .در خونه همه رفتم ولی دستمو خالی گذاشتن دیگه امیدی ندارم امروز من تموم شدم همونجا که دکترم گفت میخوای به آی وی اف فکر کنی ...ذوق و شوقی برای ادامه دادن ندارم همش کور شده از بس هربار تو راه دکتر گفتم این بار میشه خدایا به امید تو مطمعنم میشه،ولی نشد خستم از امید واهی دادن به خودم حتی شوهرمم امروز تو سکوت بود دیگه دلداریم نمیده من خستم از همه چی از زندگی سختی که داشتم و دارم.اینجا مینویسم تا یادمه نره چقدر برای داشتنت تلاش میکنم یعنی میکنیم...دلم میخوادمنم بچه ی خودما داشته باشم تا باحسرت به بقیه نگا نکنم.منم خستم...

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

ناامید نشو عزیزم مطمئنم به این زودیا باردار میشی دکتر به خواهرم گفت حتی ای وی اف هم نمیتونین انجام بدید خون شما و همسرتون اصلا بهم نمیخوره ولی خواهرم امیدوار بود گفت خدا بخواد میشه بدون هیچ دوا درمونی باردار شد یه پسرخوشگل پس ببین خدا چطور برات معجزه میکنه

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔

عزیزم تا حالا زبانشناسی شدین؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما با زبانشناسی میتونیم مشکلات بدنتون رو تشخیص بدیم و با پاکسازی بهتون کمک کنیم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

وقتت تلف نکن برو آی وی اف مخصوصا اگه بالای سی هستی 

منم نه سال پیش 

مدام از این دکتر به این دکتر هزار جور دارو اثر نکرد 

تا اینکه بعد ۹سال رفتم آی وی اف باردار شدم دوقلو سقط شدم 

دو ماه دیگه میرم برای انتقال دوم 

امیدوارم اینبار بمونه برام