2777
2789
عنوان

کنکوری های صفر تجربی یا خیلی وضع خراب بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 11154 بازدید | 353 پست
چرا میخندی😑بخدا الان با روح و روان من بازی شده. اول از تاپیکت کلی انگیزه گرفتم. ولی از اونجایی که ب ...

ماهی 

قسم خوردم خواهر من نمیفهمم واقعا مکه کرم دارم الکی بگم قبل این که بهم این چیزا روو بگی قبل توی یک تاپیک توصیح دادم برات 

و این که دلیل این که گفتم فروردین این بود هیچی 

نخوندم بوم  جز یکی دو فصل 

بازم شاید نتونم صبح بفرستم چون صبح میخوام ازمون بزنم ولی فردا ظهر اپلود میکنم اگر زنده باشم

ولی خب ماهی نمیتونم قانعت کنم میتونی اعتماد نکنی😅

برای زیست هم جزوه همدانی هست که کل نکته های که هر مبحث می‌تونه داشته باشه رو نوشته ولی خب بدون تست هست بنظرت همینو بخونم و تست های آزمون جامع رو کار کنم یا نمیتونم درصد بگیرم واقعیت درصد الآنم هم تو آزمون ها بیست درصدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکی مرسی بهم در اوج نا امیدی انگیزه دادی و اینکه یه سوال بنطزت فیزیک دوپینگ بهتره یا فیلم یحیوی که گ ...

ببین فیزیک فیلم خیلی لازمه براش 

یحیوی یا نکته و تست شجاعی هر کدوم حال کردی اوکیه ولی یحیوی بیشنر درسنامه محوره هدفش اینه مطالب و جا بندازه

برای زیست هم جزوه همدانی هست که کل نکته های که هر مبحث می‌تونه داشته باشه رو نوشته ولی خب بدون تست ه ...

ببین کاموا حنیف ببین 

بعدش برو متن کتاب و عمیق بخون و قید ها رو یک بار توی ذهنت اسکن کن

بعدش ازمون بزن ترجیحا الان پیکه فقط کنکور نری چیزای عجیب غریب بزنی از زندگی پشیمون شی🤣

ببین فیزیک فیلم خیلی لازمه براش یحیوی یا نکته و تست شجاعی هر کدوم حال کردی اوکیه ولی یحیوی بیشنر درس ...

آخه خب فیزیک پایه رو خیلی خوب بلدم امسالم یکم براش تست حل کردم فصل دو دوازدهم هم بلدم تست کار کردم اون سه فصل دوازدهم مونده رو دستم بخصوص دو تای آخر که اصلا حتی پارسالم نخوندم 

آخه می‌دونی من واقعا استرس میگیرم اصلا نمیتونم کنترل کنم الآنم نمی‌دونم دوباره بتونم از فردا دوباره کتاب رو دستم بگیرم یا نه 

آخه خب فیزیک پایه رو خیلی خوب بلدم امسالم یکم براش تست حل کردم فصل دو دوازدهم هم بلدم تست کار کردم ا ...

فصلایی که کار نکردی رو یحیوی ببین و جزشو بخون و فیزیک کنکور تیپ تستای تکراری خیلی داره هر سال هی تکرار میشه روی سوالات کنکور مانور بده

ماهی قسم خوردم خواهر من نمیفهمم واقعا مکه کرم دارم الکی بگم قبل این که بهم این چیزا روو بگی قبل توی ...

چون اینقدر دروغ از اینو اون شنیدم که اعتماد ندارم

اوکی هر وقت آپلود کردی لایکم کنی