2777
2789
عنوان

کنکوری های صفر تجربی یا خیلی وضع خراب بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 11154 بازدید | 353 پست

من خودم ریاضی رو کامل خواندم در حد درصد هشتاد کنکور ولی فیزیک رو با اینکه نخوندم تو جامع های ماز ۲۵ اینا میزنم ولی شیمی رو منفی میزدم همش زیستم در حد بیست با اینکه اصلا نخوندمشون الان به نظرت من زیست جزوه همدانی امسال رو دارم اونو بخونم یکم هم از تست هاش بزنم آخه جزوه کل نکته هایی که تو کنکور در مورد اون مبحث اومده رو نوشته  

و برای فیزیکم دوپینگ ماز رو بخونم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجبامشب زدی تو ذوقم . گفتم حداقل یکی پیدا شده راست میگه.کارنامه کنکورتو برام بفرس تو تلگرام. درصدها ...

اینا به کنار

ولی انقدرم پیر نیستم🤣🤣🤣🤣پشمام ریخته از تاپیک خودم

وای من الان مشکلم اینه که اصلا نمیتونم سمت کتاب برم استرس میگیرم از آنکه امسال هم مثل پارسال هیچی نخ ...

گذشته رو دور بریز 

قلم و کاغذ بردار تا سه صبح این چیزی که گفتم ببین چی به صلاحته تغییرش بده و شخصی سازی کن 

باشه صبح اپلود میکنم حله؟

ساعت ۶ صبح آپلود کنی میخوام درس بخونم. بخدا اگه دروغ گفته باشی خدا ازت نگذره با روح و روان چند نفر بازی کنی. بعد کنکور اردیبهشت هم دوباره میام اینجا

کسی که فارغ ۴۰۱ عه پیر نیس توهین نکن😒

وای🤣🤣🤣 اقا ببخشید واقعا نه خودمو میگم 

اخه سال ۴۰۱ خودم دهمی بودم یک لحظه پشمای خودم ریخت احتمالا از طرف یک نفر نوشتم🤣

باز معذرت میخوام

مسائل هم کنارش بخون حتما بدون مسائل نمیشه ک

اکی من میخواستم فیلم های استاد خودم رو ببینم آخه خیلی کمه و تو بازه کم کلی تست حل می‌کنه ولی خوب فرصت نمیشه یه ده روزی ابنا کلا وقت میگیره که نمیشه پس همون مفاهیم فراهانی با یه مرور از درسنامه خیلی سبز میکنم مرسی 

حله🤣

چرا میخندی😑بخدا الان با روح و روان من بازی شده. اول از تاپیکت کلی انگیزه گرفتم. ولی از اونجایی که به هیچکی اعتماد ندارم و سر و ته یه نفرو در میارم وقتی بقیه تاپیکهاتو دیدم خورد تو ذوقم. امیدوارم راست گفته باشی...

گذشته رو دور بریز قلم و کاغذ بردار تا سه صبح این چیزی که گفتم ببین چی به صلاحته تغییرش بده و شخصی سا ...

اکی مرسی بهم در اوج نا امیدی انگیزه دادی 

و اینکه یه سوال بنطزت فیزیک دوپینگ بهتره یا فیلم یحیوی که گفتی 

اخه من اصلا نمیتونم فیلم ببینم بیشتر خود خوانم