2789
عنوان

خواستگاری

168 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

دیروز یه خواستگار از فامیل های شوهر عمم برام اومد که همراه عمم اینا اومده بودن بدون هیچ حرفی نشستن و بعد رفتن😂🦦

خواهرشوهر عمم عکس منو تو گوشی دختر عمم دیده بود 

پسره یه کم چاق بود قدش هم متوسط بود ۳۱ ساله بود فکر کنم 

خب؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عجیبه که چرا هیچی نگفتن رفتن😂 اصلا نگفتن برای چی اومدیم😐

بعضیا اینجورین

هیچی نمیگن جلسه اول

حالا صبر داشته باش شاید زنگ زدن

ولی من قبلنا اینو چند مورد دیدم که بعضیا جلسه اولو مثل مهمونی میان و میرم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

۹ سال بزرگ‌ترخیلیه ها

دقیقا 

۹ سال بزرگ‌ترخیلیه ها

بنظرم مرد بزرگتر باشه زن رو درک میکنه و قدرش رو میدونه ولی این چون یه کم مثل خودم اضافه وزن هم داره بیشتر نشون میده انگار ۳۵ یا ۴۰ سالشه