2777
2789

برا منو اگه زود تشخیص میدادن کار ب جراحی نمیکشید شاید میشد با دارو از بین بردتش

۱۰روز پیش دردداشتم اطراف دنبالچه م...رفتم دکتر عمومی گفت برو عکس بنداز انداختم گفت یه کم التهاب داره استخوان دنبالجه ت از بس نشستی واسه درس و اینا ی کم استراحت کنی اوکی میشه.ی کورتون زد من درد شو تا ۳روز حس نکردم

تااینکه بعد ۳روز اثر آمپوله رفت من دردام شروع شد دست زدم دیدم داره همین جوری بزرگ میشه چون تعطیلات بود اکثر متخصصای خوب نبودن ...هیچی رفتم ی دکتر دیگه اسکل گفت استخوان دنبالچه ت کچ شده هیچ درمانی نداره فقط باید مراعات کنی

تا ۱۳بدر درد تحمل کردم دیدم دیگه دارم میمیرررررم رفتم بیمارستان خصوصی جراح دید گفتش برو سونو بده رفتم دادم گفت کیست مویی هست

دیگه گفت چون بزرگ شده باید عمل کرد دیر متوجه شدم

واقعا چه دکترایی داریم ما که حتی نمیتونست بگه برو ی سونو بده!!!!!

اون دکتر اولی هم که رفتیم قشنگ با ی افتخاری میگفت من رتبه ۳۰۰ شدم سال ۸۶ ...ولی نتونست ی کیست مویی رو تشخیص بده!

بعضیاشون سهمیه ای هستن

بعضیام بی سواد اومدن بالا متاسفانه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین هر رشته ای مهارت نداشته باشی کار هم نداری اغلب ولی پزشکی فقط مدرکشو داشته باشی دیگه طبابت میکنی من مادرم تنبلی داشت با اینکه طفلی از نوجوانی دنبال درمانشه ولی چون درمان نشده قند آورده 

همشون ک سهمیه ای نیستن بعضیاشونم ک کنکورو خوب میدن پزشک خوبی نمیشن

اونا تئوریشون خوبه نه عملکردشون 

۱۰۰ تا تست فیزیک سخت حل کنی چه فایده وقتی بلد نیستی مریضی مردمو تشخیص بدی

من باردارم حال تهوع دارم رفتم دکتر یه قرص نوشت ،،،دو سه تا خوردم اصلا تاثیر نداشت حتی حالام بدتر میکرد  ،،زدم تو اینترنت نوشته بود مصرف این قرص در دوران بارداری خصوصا سه ماهه اول برای جنین خطر داره،،،در این حد حالیشون نیست ،،،باید مراقب باشی بلایی سرت نیارن