2777
2789
عنوان

من یه دختر عاشق هستم💪❤️یه دختر که عاشق یه فرد با ارزشه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 46 پست
اصلا این کارها معنی نداره ...باید همه رو به یه چشم دید و از راه های دیگه تشویق و تنبیه کرد ...نه از ...

دقیقا...متاسفانه سطح شعور بسیار پایینه....بعد دختره هم خیلی مغرور شده بود با هیچکس دوستنمیشد من خوئم یه بار کلاس دوم دبستان رفتم بهش گفتم میای دوست بشیم؟چون میخواستم شبیه اون بشم بعد کلی ادا اومد 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا حسودی نمیکنن تازه خوشحالم میشن تشویق میکنن که معلمم بغلم کنه😂

😍😍😍😂😂😂 

فکر میکردم سنت زیاده 

نه همتون تو سن گوگولی هستین حسادت براتون بی معنیه

به معلمت بگو همه رو بغل کنه 😍😂

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
دقیقا...متاسفانه سطح شعور بسیار پایینه....بعد دختره هم خیلی مغرور شده بود با هیچکس دوستنمیشد من خوئم ...

حالا اونجا مدرسه بوده تو خانواده ها هم گاهی این اتفاق میفته...تو خانواده مادریم مادربزرگم و دایی و خاله هام جونش در میره واسه دختر خالم...تو ختم پدربزرگم رفته بودن چن ملیون لباس گرانقیمت خریده بودن که لباس عزا دختر خالمو دربیارن گفته بودن عالی شیون کرده و زیاد به صورتش چنگ انداخته گفته بودن فلانی (یعنی من)اروم گریه کرده لازم نیست بریم لباس عزاشو دربیاریم😑

خدایا ان شاءالله مصلحتتو با حاجتم یکی کنی...

😍😍😍😂😂😂 فکر میکردم سنت زیاده نه همتون تو سن گوگولی هستین حسادت براتون بی معنیهبه معلمت بگو همه ...

همه رو بغل میکنه😂اونا رو بیشتر تازه بغل میکنه من خجالتیم😂اونا خودشون میرن بغلش ولی منو خودش بزور بغل میکنه ازبس اسرار میکنه بیا بغلت کنم روبوسی کنیم من مجبور میشم برم البته خیلی دوس دارم بغلشون کنم😂

نه خیر دبیرم با بقیه هم مهربون هستن اما به من بیشتر توجه میکنن چون دلیل دارهدلیلشم اینه که من چندین ...

بغل چیشون کردی مگ میخان ببرنت سر کار یا مستقیم دکترت کنن خوب درستو بخون موفق شو

لبخند بزن به همه نزار بفهمن چه جهنمی تو سرت هست💥

همه رو بغل میکنه😂اونا رو بیشتر تازه بغل میکنه من خجالتیم😂اونا خودشون میرن بغلش ولی منو خودش بزور ب ...

دلم رفت براتون 😍😍😍😂😂😂 چقد گوگولی و بامزه 

خدا کنه همیشه همین جوری خوب بمونید 

تافت بزنید به خودتون 😂🤪🤪

انشاءالله هیچوقت بیراهه نرید موفق باشین 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
حالا اونجا مدرسه بوده تو خانواده ها هم گاهی این اتفاق میفته...تو خانواده مادریم مادربزرگم و دایی و خ ...

وای میفهممت

ادم های نمایشی و مهرطلب...

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️