2777
2789

سلام.خانمای عزیز من در حال درمانم و چشم به راه فرزند.گاهی یه استدلال هایی اونقدر بهمم می ریزه که واقعا امیدمد می گیره.مادر شوهر معتقده زنی که طالع بلنده و خوشبختی میاره برای شوهرش زود بچه دار میشه و نگاه مثبتی به همچین زنی دارن.و یا یک بار از یک نفر شنیدم خدا به بعضیا بچه نمیده چون میدونه بچشون چی از آب درمیاد و هزاران تفکر این چنینی که علاوه بر سختی راه یه فکرای عجیبی با حس گناهکار بودن میاره.بچه ها خیلییی به انرژی ها و دیدگاهاتون احتیاج دارم

بیخیال بابا مگه مادرشوهرت خداست که اینقدر حرفش برات حجت

چقدر پیامبر و امام داشتیم که دیر بچه دار شدن 

یعنی بچه هاشون ادم بدی از اب دراومدن😮

این چه حرفیه اخه😶

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدا پس چرا این همه دزد و قاچاقچی و ادمکش توی زندونن. اینا رو مامانشون نباید میزایید... مامان همه شون باید نازا میشد

این چه حرفیه اخه. چرا تفکرات پوسیده و خرافی میکنی تو سر خودت. همه بچه ها وقتی به دنیا میان پاکن. اینکه چجوری به ثمر برسونی شون مهمه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

حکمت خدا چیزی نیست که ما راحت متوجه بشیم شاید خدا میخواد تو زمان بهتری که به صلاحمونه بچه داشته باشیم اون از همه بزرگتر و داناتره و به همه چیز آگاهه بسپار دست خودش و هر چی که خیر و صلاحه

نشود فاش کسی آنچه میان من و توست