2777
2789

درست جوابمو نمی ده

خیلی دیر سین میکنه

واقعا منو نا امید میکنه

بهش میگم فلان مشکلو دارم

انگار اصلا پیام منو نمی بینه

هیچی نگفت

واقعا قصد نداشتم درد و دل و اینا بکنم

مشکل داشتم

کلااا جوابمو نداد

🤧🤧🤧🤧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از هوش مصنوعی کمک بگیر 

از صددددتا مشاور بهتره

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/
کنکور با همه چیز فرق میکنه ….

منکه راضی بودم از اینکه از هوش مصنوعی کمک گرفتم

ن بخاطر برنامه دادن 

بخاطر صحبت کردن باهاش و حل کردن چند مشکل مثل اضطراب و مدیریت استرس و ..‌

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15925919/%D9%85%DA%AF%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%D8%AA%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%87%D8%B3%D8%AA من عاشق مهندسی معماریم و رشتم ریاضی هست.امروز با دختری که معماری یکی از دانشگاه های تهران می خونه صحبت می کردم و بهش گفتم جو رقابت مدرسه افتضاحه و یازدهم معدلم