2777
2789
عنوان

قلب جنینم تشکیل نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ اخ اصلا دوست ندارم ناامیدت کنم اما منم تجربشو داشتم همین خونریزی قهوه ای تبدیل میشه به خون ریلکس ...

حالا راحت سقط کنمم راضیم دیگه خودم میدونم به این جنین امیدی نیست الان اون دوهفته تموم شده تا یک ساعت دیگه نوبت سنو دارم 

وای الهی بگردم خیلی سخته دلیلشو دکتر بهت گفت؟ چرا اینطوری میشه؟ بعدش باردار شدی که صحیح و سالم دنیا ...

خیلی خیلی سخته اما میگذره این دوران هم

بعدش بله بدون قرص و دارو طبیعی باردار شدم

و خدا رو شکر بچه الان ۶ سالشه

من زن بودنم را دوست دارم🎀
حالا راحت سقط کنمم راضیم دیگه خودم میدونم به این جنین امیدی نیست الان اون دوهفته تموم شده تا یک ساعت ...

اها یه ساعت دیگه سونو داری پس 

توکل بخدا برو حتما خبر بده 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

خیلی خیلی سخته اما میگذره این دوران همبعدش بله بدون قرص و دارو طبیعی باردار شدمو خدا رو شکر بچه الان ...

خداروشکرررر برام دعا کن مامان مهربون منم طبیعی باردار بشم صحیح و سالم بغل بگیرم بچمو🥺

اگه طبیعی باردار شده بودم انقدر ناراحت نمیشدم خیلی سر ای وی اف عذاب کشیدم اینطوری شدچند ماه بعد میتو ...

عزیزم میدونم خیلی سخته میگم کجا ای وی اف کردی

خداروشکرررر برام دعا کن مامان مهربون منم طبیعی باردار بشم صحیح و سالم بغل بگیرم بچمو🥺

میدونم و درکت میکنم من یه بچه دارم و 4تا سقط داشتم 

امسال پروسع ای وی اف رو شروع کردم تحمک کشی هم کردم ولی یه هفته بعد تخمک کشی متوجه شدم باردارم 

حالا شما جنین فریز داری؟