2777
2789

از ی پیج معتبر سفارش دادم برند اسکمی. نوشته بود تا عمق 50 متر ضد ابه حالا بردم زیر شیر آب بخار رف زیرش بهش گفتم میگه جزو گارانتی نیس فقط موتور گارانتیه یکسال. ی جور کلاه برداری کرده اینجوری. مگه نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😩🤣😩🤣😩🤣😩😩😩🤣😩🤣🤣تو هم برو تو همون پیجشون بکو یاعت فیک دارن به قیمت اصل میدن و همین الان از بخار شیشه ساعت عکس بنداز و بفرست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ی ساعت ساز می گفت ضد آب یعنی ی دست صورت شستن چیزی ضد آبه

نه ک لباس بشوری با آب داغ و کف و صابون

نمیدونم دیگه درسته یا نه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
ساعتش اسپرت دیجیتاله. پارسال 1200 فک کنم

همون میخواستم ببینم چقدر گرفته ازت ، اگر حضوری بگیری خیلی بهتره من یک ساعت گرفتم برای تولدم ۴ تومن گفت ضد آب منم برای امتحان باهاش رفتم حمام 🤣🤣 دیگه کار نکرد ! رفتم اونجا گفتم این چه ساعتی شد !!! با یکی دیگه عوضش کردم اومدم 🫣

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

ساعتم ضد آبه در حد دست شستن یکساله من هر جا برم دستمو ب آب بزنم تا حالا خداروشکر چیزیش نشده اون‌ساعت ...

من خودم ساعت بند استیل دارم آبم بارها خورده بهش چیزی‌ نشده این اینجوری شد.. 😢

همون میخواستم ببینم چقدر گرفته ازت ، اگر حضوری بگیری خیلی بهتره من یک ساعت گرفتم برای تولدم ۴ تومن گ ...

آره خوب کاری کردی. من دستم جایی بند نیس چون اصن زیر بار نمیره 

برا همسرم خریده بودمش امروز اومد گف اینجوری شده ناراحت شدممم خیلی دوسش داره همش دستشه با اینکه دو تا ساعت دیگه هم داره از این خیلی گرون تر.