2777
2789

من از ۳۹ تا ۵۲ رو جنسینگ خوردم

۵۲تا۵۴ بدنسازی

۵۴تا ۶۸ کالری شماری

الان  توپر و راضی ام

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

سویق شیر روزی دوقاشق .

جوانه گندم ناشتا و خوردن سالادماکارونی و ماکارونی و الویه یا تخم مرغ و سیب زمینی ابپز صبحها ....

خوردن اجیل اخرشبها ....برنامه کالری شماری نصب کن و براساس اون پیش برو ....باید روزی پانصد تا هزار کالری بیشتر مصرف کنی .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید ریشه ی لاغری پیدابشه کم اشتهایی یاتیروعیدمن خیلی راه امتحان کردم انواع مکمل ها حتی اکتی ومن خوردم نتیجه نداشت الان تقریبا 17کیلوچاق شدم ریشه لاغری من عصبی بود افسردگی واضطراب شدید داشتم

باید ریشه ی لاغری پیدابشه کم اشتهایی یاتیروعیدمن خیلی راه امتحان کردم انواع مکمل ها حتی اکتی ومن خور ...

منم استرسی و اضطراب دارم بی اشتها هستم و تنگی نفس مدام دارم میشه بگین چه قرصی خوردین خوب شدین

آخه قرص های استرس هم خوردم جواب نگرفتم

منم استرسی و اضطراب دارم بی اشتها هستم و تنگی نفس مدام دارم میشه بگین چه قرصی خوردین خوب شدینآخه قرص ...

من تحت نظر پزشک متخصص اعصاب و روان دارو میخورم وشما هم فک کنم باید برین من چندسال پیش یه دکتردگه دارو خوردم دریغ از یه گرم اضافه وزن ولی دکترم رو عوض کردم خوب شدم قرص آلانزاپین 5 برای افسردگی بی نهایت چاق میکنه

سویق شیر روزی دوقاشق .جوانه گندم ناشتا و خوردن سالادماکارونی و ماکارونی و الویه یا تخم مرغ و سیب زمی ...

خیلی ممنون برنامه کالری شماری 

وزن و گرم خیلی از مواد غذایی  و میوه ها رو میخواد من بلد نیستم بزنم 

من تحت نظر پزشک متخصص اعصاب و روان دارو میخورم وشما هم فک کنم باید برین من چندسال پیش یه دکتردگه دار ...

الانزاپین خوردم خیلی چاق شدم ولی ترکش کردم لاغری برگشت عوارض داشت برام

من از ۳۹ تا ۵۲ رو جنسینگ خوردم۵۲تا۵۴ بدنسازی۵۴تا ۶۸ کالری شماریالان توپر و راضی ام

شما هم به سختی چاق میشدین؟

این برنامه کالری شماری اسمش چیه من یکی نصب کردم مثلا گرم مربا و گوجه اینا رومیخواست بلد نبودم

خیلی ممنون برنامه کالری شماری وزن و گرم خیلی از مواد غذایی و میوه ها رو میخواد من بلد نیستم بزنم

ببین برنامه مانکن را دانلود کن و حدودی بزن .....خورشت و برنج را با قاشق و ملاقه ، میوه و خوراکی هاهم که روشون کالری را درج کرده میمونه نون که لواش ۱۰۰گرم ، نون معمولی ۲۳۰گرم،سنگک۴۰۰،بربری ۳۰۰ ایناراهم باکف دست میتونی بزنی ....کافیه امار خورد و خوراکت را داشته باشی ...حالا نیاز نیس دقیق بزنی ....ببین مثلا یه شیرینی خامه ای یا یه کلوچه کوچک ۶۰تا۷۰گرمه از همون پیمانه کن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....