2777
2789
عنوان

فقط خانمای چادری بیان لطفا

597 بازدید | 45 پست

سلام عزیزان من انشاءالله میخوام چادر بخرم اما نمیدونم چه مدلی رو انتخاب کنم 

خودم جلابیب دارم و تنها بدیش اینه که آستینش زیپ داره و وقتایی که میخوام زیر چادر یه مانتویی بپوشم که آستینش پف داشته باشه یا هرچی،بستن زیپش سخت میشه و یا وقتی بسته میشه بدجور پف میکنه قسمت آستین هاش

مدل عربی هم پرو کردم قبلا اصلا بهم نمیاد 

مدلای لبنانی یا بحرینی هم دیدم آستین دار هستن میترسم اینام زیرشون نتونم مانتو بپوشم و آستینش مث مدل جلابیب پف کنه و از طرفی یه مقدار چاق جلوه میده 

میخوام دانشجویی زیپ دار بخرم

نظرتون چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه فروشگاه و چند مدل پرو کن

برا من هیچی اندازه جده راحت نیست، چند ساله جده دارم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نمیتونی به چادر فروشی سر بزنی؟همه مدلا رو امتحان کن ببین با کدوم راحت تری و بیشتر بهت میاد

درسته 

احتمالا همین چندروز اخیر برم 

البته توو شهر ما زیاد نیستن اینجور مغازه ها و بشدت گرون فروشن

من دوبار مجازی سفارس دادم و واقعا خوب بود قیمتش

این سری هم میخواستم سفارش بدم

دانشجویی اصلا قشنگ وای نمیسه

عربی از همشون خوشگلتره با مانتو 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️