2777
2789
عنوان

بیاید بگید خیلی کارم اشتباه بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 27 پست
انقدر حسم خرابه، فکر می‌کنم خیلی اشتباه کردم و دید بقیه ممکنه رو دخترم بد بشه

اصلا حست خراب نباشه عزیزم با این کار به بچت عزت نفس رو اموزش دادی گاهی اوقات تربیت بچه ها مهمترین چیزه برای ایندشون

گریه نداره بهترین کار ممکن رو کردید تا یاد بگیذه بدون تجاره دیگرون از وسایلاشون استغاده نکنه. اینجوری حلال و حروم رو یادش دادید 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم لطفا از این بعد بذارید بچتون خودش با دوستاش مسائلشو حل کنه. مثلا همین قضیه خمیرو شما راهنمایی میکردین و میذاشتین خودش بره با دوستش مطرح کنه. دو تا بچه خودشون باهم بهتر کنار میان و اینحوری مسئله هم بزرگ نمیشه که بچتون جلوی بقیه حس بدی پیدا کنه. بذارید بچه ها خودشون تعامل کردن باهمو یادبگیرن شما فقط راهنمایی های لازمو بهش بدین و از دور نظاره گر باشید

درهر صورت باید چیزی که بی اجازه برداشته رو پس میداد، ولی ارومتر توضیح میدادی براش که اینکارش کار درستی نبوده . اشکالی نداره دفعه بعد از اینکارها نمیکنه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

خودتو ناراحت نکن عزیزم،اول برو دخترتو بغل بگیر و ببوس و درباره این کارش و  رفتاری که خودت انجام دادی توضیح بده و بهش بگو که ببخشید اگه بد حرف زدم باهات اینجوری شاید آروم بشی.

خودتو ناراحت نکن عزیزم،اول برو دخترتو بغل بگیر و ببوس و درباره این کارش و رفتاری که خودت انجام دادی ...

اونارو که همونجا انجام دادم، بغلش کردم و گفتم هرچی میخواد به منو بابا بگه، بعدم بردم خمیر بازی خریدم 

عزیزم لطفا از این بعد بذارید بچتون خودش با دوستاش مسائلشو حل کنه. مثلا همین قضیه خمیرو شما راهنمایی ...

اره، دقیقا بعدش به این فکر کردم اگر بچه ای خمیر دخترمو برمی‌داشت مادرش چه رفتاری می‌کرد، صداشو در نمی‌آورد و می‌برد خونه، فرداش به بچه میگفت بده دوستت و تمام

من هدفم این نبود شلوغ کنم و دخترمو تحقیر کنم، فقط میخواستم بدونه نباید بی اجازه چیزی رو برداره و چون اولین بارش بود تجربه نداشتم چطور برخورد کنم، بعدش هم گفتم بخاطر شجاعتش که عذر خواهی کرده و اشتباهش و بیان کرده بهش افتخار میکنم 

اره، دقیقا بعدش به این فکر کردم اگر بچه ای خمیر دخترمو برمی‌داشت مادرش چه رفتاری می‌کرد، صداشو در نم ...

اشکالی نداره عزیزم دیگه گذشته. هر کسی جای شما بود بهم میریخت اون لحظه. اینکه چیزی رو بی اجازه برداره کسی ذهن ما رو میبره سمت یه کلمه اونم دزدیه و طبیعیه که وقتی شما به عنوان یه مادر ناخوداگاه ببینی بچت چیزی برداشته حس بدی داشته باشی و اول از همه به این فکر کنی که مگه چی کم گذاشتیم برای بچمون که وسیله بقیه رو برداشته؟! اما دیگه از این به بعد سعی کن توی این موقعیتها اول آرامشتو حفظ کنی و وقتی آرومی فکر کنی چیکار کنی. توی اینجور مسائل همیشه توضیحات لازم رو به بچتون بدین و راه درستو نشونش بدین و تشویقش کنید خودش بره مسئله رو حل کنه. اینجوری از الان یادمیگیره با عواقب کارش حتی اگه احساس خجالت هست روبه رو بشه، حل مسئله یادمیگیره و از همه مهم تر تعامل با بچه ها رو یادمیگیره. این بچه هایی که الان باهاشون همکلاسه همون آدمهایی هستن که تو سنین بزرگسالی هم کنار اونا تو جامعه قراره زندگی کنه. چه بهتر که از الان یادبگیره باهاشون تعامل داشته باشه.