سلام، امروز رفتم دم مدرسه دخترم، اومد بیرون تو کوچه مدرسه دیدم خمیر بازی قرمز دستشه، خمیرهای خودشو قاطی کرده بود و رنگش طوسی شده بود و نخواسته بود بخرم براش، من ازش پرسیدم خمیر کیه، گفت دوستش، گفتم اجازه گرفتی برداشتی، گفت نه، گفتم باید پس بدیم و عذرخواهی کنیم، گریه کرد بد گریه کرد، بردمش دم مدرسه همکلاسیش و کشیدم بیرون گفتم عذرخواهی کن و بده بهش، باگریه اینکارو کرد، همون لحظه مادر دوستش رسید و گفت چی شده، گفتم خمیر دخترتون دست دخترم بوده داره پسش میده گفت اشکال نداره، چرا بچه رو اذیت میکنی، حس کردم دخترمو خیلی خورد کردم جلو اون بچه و مادرش و معلم و چند تا از بچه ها،اومدنی یه خمیر 12 رنگ خریدم برای دخترم و گفتم نباید از کسی چیزی برداره و طفلک هی توضیح داد که اونام وسایلش و برمیدارن بازی میکنن و دیگه تکرار نمیکنه، انقدر حس بدی دارم، انقدر حس میکنم کارم اشتباه بوده، گریه هم کردم آروم نشدم، هر مادری بود یواشکی میبر صداشم در نمیاورد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نباید شخصیت بچه رو خورد کنی ولی خب کارت اشتباه نبود بهتر بود اول بزاری بچه اروم شه بعد ببریش
آخه اصلا توقع نداشتم، یعنی من انقدر تو سه ماهه گذشته لیست خواسته هاشو خریدم فکر نمیکردم یه خمیر بازی رو برداره و اینکه حس خوشحالی داشت خیلی ناراحتم کرد
کاشکی آروم پیسش میدادی چون اینجور ممکنه دید همکلاسی هاش هم بهش عوض بشه ، ولی خب اتفاقیه که افتاده خودتو آروم بکن و دیگه این کارو رو تکرار نکن مطمئن باش دخترت هم کم کم از دلش در میاد